Краще, ніж фотоальбом: Катерина Клімова збирає сімейну галерею портретів

430

41-річна Катерина Климова – одна з найкрасивіших і затребуваних актрис російського кіно. Кожна її роль зустрічає захоплені відгуки у шанувальників. А той факт, що знаменитість ще й багатодітна мама, теж вражає її передплатників. Про це користувачі Мережі практично щодня розповідають в коментарях до постів своєї улюбленої актриси.

Читайте також:Сама чарівність: дочка Климової полонила шанувальників піснею про солдата

Катерина Климова відповідає шанувальникам взаємністю і іноді ділиться тими подарунками, які вони їй роблять. Це… портрети. Краса артистки надихає митців на створення подібних творів. Нагадаємо, добірку портретів знаменитість раніше публікувала в особистому блозі.

© Instagram @klimovagram

Публікують в Мережі портрети Катерини Климової та її шанувальники.

© Instagram @klimovagram
© Instagram @klimovagram

Надихає художників і сім’я актриси. Здається, Катерини Климової вже пора створювати сімейну портретну галерею… Шанувальники артистки створили зображення 17-річної Лізи, 12-річного Матвія і 3-річної Белли.

Читайте також:Який голос! 17-річна дочка Катерини Климової вразила своїм вокалом

Актриса зробила колаж з робіт, який тут же викликав питання у багатьох передплатників: «А де Коріння?» Дійсно, художники з Мережі випустили з уваги 10-річного сина Климової Корнія. Припустимо, що в колекції багатодітної мами незабаром буде і його портрет.

© Instagram @klimovagram

Нагадаємо, старша донька актриси, Ліза, народилася в першому шлюбі Катерини Климової з ювеліром Іллею Хорошилова. Синів Матвія і Корнія артистка подарувала своєму другому чоловікові, акторові Ігорю Петренко. А крихітка Белла народилася в союзі знаменитості з актором Гелой Месхі.

Зазначимо, надихають художників і інші знаменитості. Приміром, талановита австралійська майстриня пензля Олександра Неа Грем раніше опублікувала у своєму мікроблозі серію ескізів з зображенням Кейт Міддлтон і Меган Маркл.

© Instagram @alexandra_nea

А англійська художниця Карина Олен малює ескізи, що зображують не тільки герцогинь. На її роботах ми бачимо дітвору Кембриджів, а також щасливі моменти з весілля принца Гаррі і Меган Маркл.

А ви хотіли б отримати в домашню колекцію портрет своєї сім’ї?

Фото на анонс: Instagram @klimovagram