Круглі щічки: співачка Ганна відкрила личко дочки

699

У вересні минулого року співачка Ханна вперше стала мамою: вона подарувала своєму чоловікові Павлу Курьянову (Пашу) дочка, ім’я якої батьки ще приховують від шанувальників. Єдине, що відомо, ім’я дитини починається на букву «А», що дає підстави припускати, що її назвали на честь мами, Ганною.

Фотографії малятка в особистих блогах зіркової пари з’являються вкрай рідко, тому шанувальники бувають особливо раді, коли Ханна ділиться з ними теплими знімками.

© Instagram @offi_hanna

Однак сьогодні на сторінці зіркової мами з’явилося фото разом з чоловіком і донькою, на якому личко дівчинки не заклеєна стікером, і шанувальникам видно її круглі щічки. Ганна супроводила знімок великий мотивуючої підписом:

Просто щоб ви знали)))Мені абсолютно все одно хто, а головне що думають про мене люди з Инстаграмм)))) Я живу чесно, за своїм життєвим принципам, направляю всю свою енергію тільки на творення! Я нікого не ображаю і не думаю ні про кого погано, та я в принципі не думаю не про кого, крім своїх близьких! Я намагаюся робити добрі справи та допомагати людям! Я живу щасливою сім’єю і займаюся улюбленою справою! Ставлю цілі, багато працюю, і йду до своєї мрії день у день!Я намагаюся робити так, щоб люди, які працюють зі мною, росли і розвивалися разом зі мною, даю можливість своїм співробітникам багато заробляти і робити їх щасливими! Намагаюся робити музику, яка викличе у вас емоційний відгук, щоб зробити вас в цей момент щасливими або навпаки змусить трохи посумувати! Я намагаюся надихати своїх слухачів і передплатників на добрі справи і позитивне мислення! Мені не потрібно нікому нічого доводити, просто тому що ті, хто реально «бачить» вже давно зрозуміли хто і що я, а ті хто не побачили, не побачать цього ніколи!Тому я хочу просто сказати всім, хто зі мною на одній хвилі, спасибі вам за ваші добрі слова і за те, що поділяєте зі мною моє бачення цього світу🙏🏽 Щиро надсилаю кожній людині, хто зараз читає цей пост і в кого немає бажання написати гидоту, величезна кількість любові, позитиву і натхнення!Все вийде! Вірте, живіть, любіть ❤️Люблю. Щиро 🙌🏽

© Instagram @offi_hanna

Шанувальники співачки залишили під постом величезна кількість коментарів, подякувавши Ханну за її щирість:

Читаючи вас, відчуваю тільки теплі і добрі емоції, аж серце стискається❤️ настільки подобаєтеся😍

Сама искренная дівчина з величезним добрим серцем, дякую за Вашу творчість і любов! ♥️

Молодець! Все правильно! Чудова сім’я! Щастя вам! 🙏🙏🙏

До речі, нещодавно, на честь річниці весілля, Ханна опублікувала фотографії з чоловіком, чим дуже потішила читачів свого блогу:

4 роки тому я поставила свою найважливішу підпис в житті 🙌🏽Самий цілеспрямований, невразливий, люблячий, турботливий, глибокий, працьовитий, мудрий і просто сильний духом чоловік ❤️ Спасибі любов моя, за те що робиш мене таким щасливим кожен божий день❤️Люблю, — написала співачка.

Свадьба Ханны и Pashu© Depositphotos, Instagram @offi_hanna

Нагадаємо, Пашу і Ханна познайомилися в 2010 році на конкурсі краси Miss Kemer International, де Ханна посіла перше місце. 10 червня 2015 року закохані одружилися в Кутузовському Рагсі міста Москви, а місяць тому пройшла урочиста церемонія на італійському острові Капрі.

Свадьба Пашу и Ханны© Depositphotos, Instagram @offi_hanna, @pashuofficial

Читайте також:

  • Простий б’юті-урок: співачка Ганна показала, як зробити вечірній макіяж
  • Зовсім доросла співачка Ганна показала сімейний портрет з підрослими донькою
  • Мами на прогулянці: фото Нюши і Ханни з доньками зворушила шанувальників
Фото на анонс: © Instagram @offi_hanna