Крістен стюарт в мікротопі, адріана ліма — в чорному міні: як пройшла прем’єра «спенсер»

401

У лос-анджелесі пройшла прем’єра художнього фільму чилійського режисера пабло ларраїна про принцесу діану під назвою «спенсер». Головну роль в картині виконала актриса крістен стюарт.

Зірка з’явилася на заході в незвичайному вбранні від chanel, що складається з вельми відкритого чорного топа і пишної спідниці в підлогу. Спідниця, прикрашена бантом і рюшами, приховала стрункі ноги крістен, проте вся увага була прикута до ідеального пресу актриси. Образ завершило розкішне кольє.

Крім самої стюарт прем’єру відвідала 40-річна супермодель і екс-ангел victoria secret адріана ліма разом зі своїм бойфрендом-продюсером андре леммерсом. Одна з найкрасивіших дівчат планети не упустила можливості блиснути на публіці.

Ліма вийшла на червону доріжку в чорній міні-сукні з драпіруванням на грудях, прикрашеній широким ременем і пір’ям. Образ знаменитість доповнила довгими шкіряними рукавичками, сережками і босоніжками з ремінцями навколо щиколотки в тон. Аутфіт вийшов в міру зухвалим і провокаційним, але при цьому жіночним. Чорний тотал-лук адріана вирішила розбавити акцентами-яскраво-червона помада відмінно виконала своє завдання.

адріана ліма і андре леммерсфотоаму sussman / staff // getty images entertainment / / getty images

Супутник моделі вирішив віддати перевагу класиці. Андре одягнув на прем’єру білу сорочку з краваткою, сірий костюм і лофери. Пара дуже гармонійно виглядала разом і притягувала погляди.

Тепер залишилося почекати, коли кінокартина опиниться на телеекранах. Відомо, що в російський прокат фільм вийде 9 грудня.

Анна морозова