Ксенія Бородіна на честь річниці весілля показала найбільш зворушливі моменти з чоловіком

572

36-річна Ксенія Бородіна і 38-річний Курбан Омарів сьогодні святкують 4-ю річницю шлюбу, або лляне весілля. На честь цієї радісної події телеведуча поділилася чудесним відеороликом, в якому зібрані самі зворушливі сімейні моменти.

Сьогодні нашому шлюбу виповнилося 4 роки ❤️ мені завжди даються дуже складно, гарні і теплі слова на адресу улюблених людей. Ти і так знаєш, що я часто дуже примхлива, шкідливий і нестерпну істота, з яким ти вміло справляється) я і не вмію дякувати, але сьогодні дійсно, хоч тут хочу сказати велике спасибі за терпіння, всі ці роки, що ми тільки не проживали, а ти ідеш як танк, нічого не боячись. Стільки різних думок і ярликів, а ти скеля, тільки по-справжньому сильний чоловік не здатний реагувати, а далі, взявши своєю сильною рукою свою дружину, вести цю сім’ю тільки вгору, тільки найбезпечнішими стежками. Спасибі тобі, люблю❤️💋 — зворушливо привітала дружина Ксенія.

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Jul 2, 2019 at 11:56pm PDT

Захоплені шанувальники вітають зоряну пару з річницею і залишають теплі побажання їх сім’ї.

Ксюша і Курбан вітаємо! Примножуйте щастя! Любові величезною на довгі роки!

Нехай у вашій прекрасній родині завжди буде неймовірне щастя і Нескінченна любов

Які ж ви молодці! Ще сто років прожити разом і п’ят діток народити! Всього вам доброго!

Читайте також:Лера Кудрявцева та Ігор Макаров зворушливо привітали один одного з річницею весілля

Курбан також привітав дружину з річницею і опублікував веселе відео з їх участю дочки Теоны.

Молодша донька нас не привітає тому, що вона не бачила весілля. Але в любові на всяк випадок зізналася)

Сьогодні у нас 4 роки з дня весілля, летимо нормально!

Всім велике спасибі за море привітань.І саме велике спасибі моїй дружині за терпіння. Я знав що вона сильна людина, але не думав, що настільки)))

View this post on Instagram

A post shared by Omarov Kurban (@zimamoscow) on Jul 3, 2019 at 2:17am PDT

Знаменитості зараз насолоджуються сімейним відпочинком в Італії і шанувальники сподіваються, що Ксенія і Курбан покажуть, як пройде святкування.

Читайте також:Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський повінчалися через 20 років шлюбу

Весілля Ксенії Бородіної і Курбана Омарова відбулася в 2015 році в одному зі столичних ресторанів. За задумом Бородіної, весільне оформлення було зроблено в стилі зимової казки: безліч білих квітів, кришталеві люстри і білі свічки, а також неймовірний чотириметровий торт. На торжестві були присутні 250 гостей, яких розважали гурт «Руки вверх» та Ілля Юничев. До речі, в одному з інтерв’ю Курбан розповів, як робив пропозицію Ксенії, і зізнався, що особливо не готувався і, звичайно, дуже хвилювався.

Ми прилетіли на Домбай на кілька днів. Після чергового продуктивного катання на дошці повернулися в номер. Там я і запитав, чи погодиться вона стати моєю дружиною. Вона сказала «так».

© Instagram @borodylia

Читайте також:Ще одне королівське весілля: все про церемонії одруження леді Габріелли Віндзор

Нагадаємо, що зіркове подружжя виховує загальну донька Теона, якому в грудні виповниться 4 роки, а також дочка від першого шлюбу Ксенії, Марусю, і сина Курбана, Омара. Хлопчик живе зі своєю мамою, проте багато часу проводить з новою родиною батька.

© Instagram @borodylia

До речі, сьогодні Антон та Вікторія Макарський також відзначають річницю — 16 років спільного життя, або топазовую весілля. В честь цього Вікторія поділилася рідкісним весільним фото і розповіла веселу історію про те, як це було.

3-го липня 2003 року❤ В Грибоєдовському залі Москви❤

Вікторія Морозова офіційно стала Макарской:) Антон Макарський на питання працівниці Рагсу:- «Згоден наречений?», бадьоро сказав «Так!» а я просто пританцьовувала від краси моменту, поки лунав підкреслено манірний питання:- «Відповідь невееееесты?» Подружка Евеліна Бледанс видала каламбур «Відповідь невееее…. рный!» Ми радісно засміялися і…. зрослися:) — написала Вікторія.

© Instagram @makarskie
Фото на анонс: Instagram @borodylia