Кучеряве диво: Марія Кожевнікова поділилася зворушливим кадром з молодшим сином

1279

34-річна Марія Кожевнікова — талановита актриса, телеведуча, політик і громадський діяч. І всі ці заняття вона примудряється поєднувати з вихованням трьох синів! Влітку 2013 року вона повінчалася з бізнесменом Євгеном Васильєвим, а взимку 2014 року подарувала йому довгоочікуваного первістка, якого назвали Іваном. Рівно через рік на світ з’явився Максим, а в липні 2017 — малюк Василь.

© Instagram @mkozhevnikova

Знаменитість регулярно ділиться в особистому блозі кадрами з синами і з задоволенням розповідає новини про захоплення та успіхи. Іван останнім часом захопився футболом і виграє свої перші змагання, а також почав вивчати китайську мову в дитячому саду. Максиму подобається військова тематика і він мріє стати десантником. Крім того, хлопчаки самі навчилися плавати і, за словами Марії, вже долають пристойні дистанції (звичайно, під наглядом батьків).

© Instagram @mkozhevnikova, @ivanbromaksbrovasilek

Молодший Василь днями відсвяткував 2-й день народження. Зіркова мама докладно розповіла, як пройшов дитячий свято, і показала серію яскравих і веселих фотографій з торжества.

Зайчик, Лисиця і Три коти, з якими діти танцювали, грали, співали… Я хочу окремо їх подякувати за дитячі емоції на святі! Справжній замок і зона з динозаврами користувалися популярністю не тільки у дітей, але й дорослих! А коли на торт прилетіли трансформери і залізний динозавр, то діти навіть відмовилися від солодощів і ніяк їх не хотіли відпускати. Це був незабутній день! — поділилася емоціями Марія.

Читайте також:Фотозвіт і море відео: Марія Кожевнікова відсвяткувала день народження молодшого сина

Зараз Кожевнікова разом з синами насолоджується відпочинком на курортах Іспанії та регулярно ділиться відпускними кадрами. Хлопчаки засмагають, багато купаються і днями навіть з’їздили на риболовлю. До речі, за словами Марії, улов вийшов пристойний і з цієї риби вони зварили смачну юшку.

© Instagram @mkozhevnikova

А сьогодні вона поділилася чудовим морським знімком з молодшим сином і з легким смутком висловилася на тему того, що діти дуже швидко ростуть і дорослішають.

❤️ Час зупинись, ну або тикай повільніше… — підписала фото Марія.

© Instagram @mkozhevnikova

Численні шанувальники залишають теплі побажання сім’ї Марії та захоплюються її молодшим сином і його кумедними кучерями.

Кучерявий Янголятко!!! Дай Бог здоров’я богатирського сынишкам! І виростуть ТРИ БОГАТИРІ!

Машенька, ви прекрасні! Всього доброго ваше сім’ї. Менше хвилювань, більше посмішок)

Вася прям кучеряве чудо)))) цікаво на кого він більше схожий?

На жаль, Кожевнікова не вступила в діалог з прихильниками, однак вони сподіваються, що дуже скоро вона скасує режим секретності і покаже молодшого спадкоємця.

© Instagram @ivanbromaksbrovasilek

До речі, незважаючи на юний вік, Вася вже пробує різні види спортивної активності. Цієї весни Марія розповіла про нове захоплення Василя. Виявилося малюк, під чуйним наглядом тата освоїв беговел — вид велосипеду без педалей. Його користь очевидна, адже за допомогою цього пристосування дитина швидше вчиться ходити і краще бігати. Крім того, беговел — один з найбезпечніших видів велосипеда.

Фото на анонс: Instagram @mkozhevnikova