Кучері в моді: співачка Жасмін вразила шанувальників новою зачіскою

587

41-річна Сара Шор, відома шанувальникам як співачка Жасмін, успішно поєднує музичну кар’єру та виховання трьох дітей. Нагадаємо, що від першого шлюбу з бізнесменом В’ячеславом Семендуевым з’явився на світ старший син зірки естради, 22-річний Михайло. Молода людина вже цілком самостійний і живе окремо від мами. У нинішньому шлюбі Жасмин з молдавським бізнесменом Ілан Шором народилися дочка Маргарита (7) і син Мирон (3).

© Instagram @jasmin

Жасмин регулярно ділиться з шанувальниками забавними і милими кадрами і відео з дітьми у своєму особистому блозі, а також знімками зі зйомок. А нещодавно співачка вирішила розсекретити прізвиська, якими її називають друзі та близькі:

Як ви ставитеся до зменшувально-пестливим зверненнями і прізвиськ, друзі? Коли вас називають котиками, заями, сонечками або по-різному схиляють ваше ім’я? 🙃 У мене, наприклад, і «офіційних»імен багато, для кого-то я Жасмин, Джесс, Джессица (Філіп Кіркоров так ласкаво кличе 🥰), Жас, Джесик, для кого-то Сара, Сара Львівна, Сара Ханум, Мама Львівна, Сара-Джессіка 😅🙈 і так далі, але люди все одно примудряються вигадувати щось нове 😁

Я звикла, і у мене в цілому будь-яке більш-менш адекватне поводження проходить, але знаю і таких людей, яких неймовірно дратують «сонечка» і «зайчики», і, навпаки, таких, які просто не можуть не звертатися до інших без зменшувально-пестливих прізвиськ.

© Instagram @jasmin

А сьогодні Жасмин опублікувала кадри з відпочинку, поставши на знімках в новому для себе образі — з дрібними кучерями.

У кожній жінці повинна бути загадка!!! 💜 — вона підписала фото.

© Instagram @jasmin

Шанувальникам дуже сподобалася зміна іміджу, на яку співачка зважилася:

Красива в кучериках😊

Як тобі круто з кучерями 😍😍

Ви шикарні😍😍😍ось це образ🔥

Трохи пізніше Жасмин прокоментувала свою зачіску, і її слова здивували деяких шанувальників. Виявляється, кучері — це її природна зачіска.

Свої волосся я люто ненавиділа з самого дитинства і весь час намагалася хоч якось вирівняти, накрутити на мамині бігуді і так сушити, щоб була хоч хвиля, а не кучері. Я ніколи не виходила з дому, не випрямивши волосся, ні на відпочинок, ні тим більше на роботі. Побачивши мене вчора вранці, Мирон сказав щось про нову зачіску, а Маргарита взагалі запитала: «Що з тобою, мамо?» 🤣🤣🤣

Мені знадобилося майже 40 років, щоб усвідомити, що мої кучері – це не так вже й страшно. Довгий час, якщо хтось казав «о, тобі так класно з кудряхами», я думала, що люди наді мною знущаються ☹️ І ось тільки тепер я змирилася з природою і ризикнула показати вам натуральні волосся. Вийти так на сцену, як думаєте?

© Instagram @jasmin

До речі, зовсім недавно 41-річна Анфіса Чехова опублікувала знімок, на якому теж постала з дрібними кучерями.

© Instagram @achekhova

А ще раніше Ксенія Бородіна теж шокувала шанувальників фотографіями в новому образі – на знімках зазвичай прямоволосая Бородіна позує з афрокудряшками. Один з кадрів вона підписала у властивій їй іронічній манері, натякнувши, що навіть чоловік її не відразу впізнає:

🔥🔥🔥 чоловік))) у тебе сьогодні нова жінка🙈

© Instagram @borodylia

Жасмин обожнює своїх дітей і зізнається, що намагається приділяти їм весь вільний час, незважаючи на щільний гастрольний графік. Зоряні спадкоємці у цьому році порадували маму: Маргарита поступила в музичну школу імені Гнесіних і у вересні стала двічі першокласницею, адже вона тепер буде відвідувати і звичайну загальноосвітню школу та музичну. Також дівчина займається танцями в студії Todes, і нещодавно вона вже дала свій перший виступ у складі групи, про що горда мама тут же повідомила шанувальникам:

Їжу підтримати цю солодку малу на звітному концерті Todes 💃💃💃 Коли Маргаритка була зовсім маленька і ще навіть не вміла до пуття ходити, вона все одно цілими днями просила включати їй музику і намагалася танцювати, причому цілком в ритм 💪 Удачі сьогодні, маля, мама з тобою! 🌟🌟🌟

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 21, 2019 at 12:14am PDT

До речі, у вересні в особистому блозі малятка Маргарити з’явилося зворушливе відео, в якому вона вітає маму і тата з річницею весілля:

З днем весілля, улюблені татко і матуся, 8 років! 😃 #Вітаю #Маргаритка #ДеньСвадьбы #8лет

View this post on Instagram

A post shared by Маргарита Шор 💖 Margarita Shor (@margaritashor) on Sep 16, 2019 at 4:41am PDT

Читайте також:

  • Навіть назвали в честь неї: Жасмин показала свою 89-річну бабусю і поділилася дитячими спогадами
  • Хвилинка мимимишности: Жасмин показала міні-кліп з донькою і сином з закриття «Нової хвилі»
  • Вічна проблема: Жасмин поскаржилася на шкідливу звичку трирічного сина
Фото на анонс: Instagram @jasmin