Як під копірку: старші дочки Стаса Бондаренко неймовірно схожі один на одного

791

34-річний Стас Бондаренко в березні цього року став багатодітним батьком. Його дружина, модель Ауріка Альохіна, подарувала йому доньку, яку назвали Мікаелою. Нагадаємо, що зоряна пара виховує ще одну спільну дочку, якій дали рідкісне ім’я Алексія. Крім того, від попереднього шлюбу з актрисою Юлією Чиплиевой у Бондаренко є син Марк (10).

Незважаючи на розлучення, колишнє подружжя зберегли дружні стосунки, і знаменитий батько бере активну участь у вихованні спадкоємця. А хлопчик часто проводить час з новою родиною батька і душі не чає в сестренках.

© Instagram @anksunamunk

Стас і Ауріка з задоволенням діляться сімейними кадрами своїх принцес і новинами про те, як вони ростуть. Наприклад, у ці вихідні зіркова матуся поділилася чудовим родинним кадром з доньками і розповіла, що мріє зайнятися, коли з’явиться вільний час.

Одна з моїх улюблених тем. Чому діти брешуть? Алексе було 1,6, коли вона перший раз мене обдурила. Я думаю, це така перевірка Мами — дитина отримує досвід. Дивиться на реакцію, вивчає наслідки. Хочу пройти курс — Теорія брехні, її моральні і Психологічні аспекти.Це одне з моїх бажань, коли з’явиться час, – зізналася вона.

© Instagram @anksunamunk

Шанувальники прийшли в захват від теплого домашнього кадру і поспішають залишити компліменти і добрі побажання чудовому сімейства Бондаренко, а також обговорюють неймовірну схожість Алексії і Мікаели.

Однакові люди) як же дівчата схожі, просто як близнюки

Сладуськи!Дуже схожі, але при цьому старша копія тато, мама молодша!

Дівчатка як дві краплі води схожі) солодкі мамині булочки! Всього доброго вашій родині!

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 13, 2019 at 2:03am PDT

До речі, зоряний батько не відразу показав громадськості обличчя молодшої дочки, хоча її фотографіями почав ділиться практично з народження. Перший знімок з новонародженою донечкою він опублікував прямо з пологового будинку, а зовнішність дитини розсекретив лише через пару місяців. Стас разом з донькою прийняв участь у професійній фотосесії і захопив численних фанатів зворушливим кадром у своєму особистому блозі.

Мікаела дуже схожа Алексу. Але про це точно можна буде сказати пізніше, – підписав актор кадри з Мікаелою.

© Instagram @st_bond

А шанувальники відзначають, що неймовірну схожість сестер особливо помітно, якщо порівняти фотографії Алексії в тому ж віці, що зараз Мікаела.

© Instagram @anksunamunk

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю зірка кіно розповів про те, як виховує єдиного сина і зізнався, що намагається приділити йому якомога більше вільного часу і виростити справжнім чоловіком.

Я Марка сприймаю як цілком окрему особистість і виховую його так само жорстко, як мене мій батько. Намагаюся стримувати свої обіцянки і від сина вимагаю, щоб він тримав своє слово. Я вже його навчив: грі у футбол, їзді і стрибків на спеціальному самокаті в скейт-парку. Сьогодні він чудово виконує кілька трюків. Зрозуміло, що він неодноразово падав, але я не тривожний тато — хлопець повинен бути розвиненим. Ще на картинг ми з ним частенько заглядаємо, в батутний центр.

© Instagram @st_bond

Читайте також:

  • Папа тричі: Станіслав Бондаренко показав фото новонародженої дочки
  • Дружина Стаса Бондаренко вийшла на червону доріжку через тиждень після пологів
  • Дружина Стаса Бондаренко опублікувала зворушливе відео з прогулянки з обома дочками
Фото на анонс: © Instagram @anksunamunk