Лебедина вірність: Дмитро Маліков поділився зворушливим фото з підрослим сином

971

49-річний Дмитро Маліков – турботливий батько двох дітей. Разом з дружиною Оленою вони разом вже більше 25 років і виховують 19-річну Стефанію і маленького Марка, якому в січні виповниться два роки. Шанувальники сподіваються на те, що незабаром вони побачать і фото малюка з його мамою – Оленою Маліковій, однак дружина знаменитого виконавця і композитора рідко балує новинами про своє життя. Частіше це роблять Дмитро і Стефанія.

© Instagram @dmitriy_malikov

Так, зовсім недавно новий знімок малюка з’явився в особистому блозі його сестри: Стеха виклала ранкове фото Марка в забавній пов’язці на голові, від чого він став схожий на маленького зайчика.

Моя ідеальна субота, – підписала кадр Малікова-молодша.

© Instagram @steshamalikova

А сьогодні фотографії з прогулянки опублікував і сам Дмитро: разом з маленьким Марком щасливий батько пішов на греблю, щоб погодувати лебедів і качок.

Знайомимося з природою, годуємо качок і лебедів.. — підписав теплі знімки Маліков.

© Instagram @dmitriy_malikov

Прихильники залишилися в захваті від зворушливих фотографій з спадкоємцем:

Як швидко ростуть..👍

Таке щасливе і безцінний час, проведений разом! 💕Всього найкращого вам!

Сама принадність 😍😍

До речі, цього літа зоряне сімейство у повному складі вирушили на берег теплого моря. Цього особливо був радий молодший представник творчої династії, який приїхав у відпустку зі своїм «автопарк». Малюк весело проводив час в суспільстві старшої сестри і вивчав усі можливості іграшкового самоскида. Родзинку пляжного образу Марка надає біла капелюх з контрастною стрічкою. У шортиках біло-синього кольору він чарівний!

© Instagram @steshamalikova

До речі, в одному з інтерв’ю Дмитро Маліков навіть зізнався, що хотів би зупинити час, щоб Марк не ріс так швидко.

Безумовно, коли тобі під п’ятдесят і з’являється маленька дитина, інакше ти до цього ставишся, ніж коли тобі між двадцятьма і тридцятьма. Тому що це інший етап у житті, коли більше цінуєш йде час. І я навіть ловлю себе на думці, що не дуже хочу, щоб син ріс швидко. Я хочу, щоб він залишався таким маленьким, чудовим, невинним янголятком.

Дмитрий Маликов с сыном и дочкой© Instagram @dmitriy_malikov
Фото на анонс: Instagram @dmitriy_malikov