Легко повторити: Марія Погребняк показала неймовірно проста вправа для струнких ніг і зони галіфе

376

Осіння хандра і негода багатьох змушують кутатися в теплий плед і зігрівати себе чаєм з чимось смачненьким. До чого це призводить? Здрастуй, зайва вага! А адже з ним треба боротися…

Читайте також:Реально: як схуднути, роблячи вправи всього за 4 хвилини в день

Дизайнер і багатодітна мама Марія Погребняк поділилася зі своїми читачами свого блогу неймовірно простою вправою. Його можна виконувати і в домашніх умовах. Все, що для цього потрібно — поверхня, на яку треба підніматися. Можна використовувати стілець, сходи… Щоб дати навантаження на м’язи рук, тримати в руках гантелі. Їх немає? Тоді наливайте воду в пластикові пляшки об’ємом 0,5 л і починайте займатися!

Як виконувати вправу: піднімайтеся на високу поверхню спочатку однією ногою, потім другою. Тримайте спину прямою.

Дивіться відео і повторюйте за Марією Погребняк!

View this post on Instagram

A post shared by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on Oct 7, 2019 at 7:26до PDT

Співачка Світлана Лобода і зовсім пропонує вправу, яке можна виконувати, лежачи на дивані або ліжку. Його мета – пружні сідниці і позбавлення від ненависних «вух» і зони галіфе.

Як виконувати вправа: початкове положення – лежачи на животі на твердій поверхні. Використовуйте фітнес-гумку і починайте вправу. Буде непросто, скажемо відразу. Але який ефект!..

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on Oct 6, 2019 at 10:46am PDT

Якщо ж ви подивилися зараз ці вправи і подумали: «Все це чудово, і схуднути хочеться, але от лінь починати», – допоможе рада відомої спортсменки Ляйсан Утяшевой. Знаменитість запропонувала альтернативний варіант традиційним видам спорту:

Давайте підемо від ваших уподобань. Любите дивитися танці? Запишіться на танці. Це той же спорт. Вже з власного досвіду: на репетиціях настільки входиш в процес, що вже не думаєш, коли закінчиться. Головне – почати рухатися.

Футбол, фітнес, біг, теніс, плавання, скандинавська ходьба, лижі взимку і лижі-ролери влітку, велосипед. Я фанат велосипеда. Але не велотренажера, а люблю кататися по місту або лісі. Якщо не вдома – беру напрокат. І їжджу, отримую задоволення.

Головне не зациклюватися на тому, що не сподобалося. Виберіть те, що вам по душі, — підвела підсумок темі Ляйсан Утяшева.

© Instagram @liasanutiasheva

А вам легко почати займатися спортом?

Фото на анонс: Instagram @mariapoga_