Діти в захваті: Глафіра Тарханова показала відео з незвичайного музею

907

35-річна Глафіра Тарханова — одна з найбільш таємничих матусь російського кіно. Разом з чоловіком, актором Олексієм Фаддевым, вона виховує чотирьох синів — 11-річного Корнія, 8-річного Єрмолая, 6-річного Гордія і маленького Никифора, якому у вересні виповниться 2 роки. Зіркова матуся вкрай рідко розповідає про своїх спадкоємців і ніколи не викладає їх фотографії в особистому блозі, вважаючи за краще ділитися кадрами модних фотосесій і фотографіями зі знімального майданчика.

© Instagram @glafiratarhanova

Читайте також:Глафіра Тарханова розповіла, чому в синів такі рідкісні імена

У сторіс свого блогу актриса іноді показує, як проводить час з дітьми. Наприклад, у ці вихідні Глафіра відвела хлопців найцікавіше місце — інтерактивний Музей людини «Живі системи». За традицією, сини Тарханової в кадр потрапили тільки зі спини, тому розгледіти їх практично неможливо.

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 14, 2019 at 5:28am PDT

Судячи з відео, і хлопчаки, і їх мама залишилися в повному захваті від виставки і лекції про внутрішні органи людини, а також від морозива із рідкого азоту. Особливу радість викликали забавні ваги, за допомогою яких можна дізнатися скільки ти важиш… у тварин. Крім того, хлопці перевірили свій вестибулярний апарат на спеціальній стінці-липучці.

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 14, 2019 at 5:31am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 14, 2019 at 5:35am PDT

Музей людини «Живі системи» — це унікальне місце, де у дітей та їх батьків є неймовірна можливість доторкнутися до самим складним і цікавим об’єктам у природі чи людському тілі. Всі експонати можна чіпати руками, а головне, дивовижні інтерактивні експонати допоможуть вам пізнати самого себе і по-іншому поглянути на багато, здавалося б, знайомі явища.

Читайте також:Б’юті-урок: Глафіра Тарханова показала відео, як робить макіяж і зачіску

Нагадаємо, що Глафіра Тарханова і Олексій Фаддеев познайомилися на зйомках в 2005 році і між ними одразу проскочила іскра взаємної симпатії. Вже через кілька місяців вони зіграли скромне весілля в присутності рідних і найближчих друзів. Нещодавно актриса зізналася, що її чоловік не любить фотографуватися і його буквально доводиться вмовляти, щоб взяти участь у фотосесії, тому в її особистому блозі практично немає спільних фотографій з чоловіком. Проте в кінці червня Олексій все ж дав свою згоду на фотозйомку і Глафіра не могла не показати ніжний кадр численним шанувальникам.

© Instagram @glafiratarhanova
© Instagram @glafiratarhanova

Читайте також:Глафіра Тарханова: «У відносинах потрібні гарячі обійми, спокій і тиша»

На жаль, про синів Глафіри і Олексія мало інформації. Відомо, що хлопці ходять у звичайну загальноосвітню школу і захоплюється боксом, до якого їх привчив батько, великий шанувальник цього виду спорту. До речі, актрису часто запитують, як це — бути мамою чотирьох хлопчаків і не хотілося б їй народити дочку.

Бути мамою хлопчиків дуже весело. Якщо б у мене була дочка, все було б зовсім інакше. Але я навіть не уявляю як. Дивлюся на маленьких дівчаток, вони здаються мені маленькими жінками. І це здорово. Але з хлопцями, по-моєму, простіше, — зізнається Тарханова.

Фото на анонс: Instagram @glafiratarhanova