Любовні флюїди: mini love palette від natasha denona

229

Всім привіт!

Нарешті я повернулася на косметисту. Цілих два роки я не робила огляди.

Але, тепер я знову в строю і хотіла б розповісти вам про мою маленьку, але таку яскраву любов — палетку mini love від natasha denona .

Дану дитину я не планувала купувати, це було спонтанним придбанням. Насправді, це моя друга палетка від natasha denona. саме покупка першої палетки спонукала мене на покупку mini love. я просто зайшла в магазин косметики, побачила, що палетка бере участь в розпродажі і купила її. І знаєте, я не шкодую (ну, майже). Але про це нижче.

Палетка має класичний вигляд міні-палеток від наташі денони. Так як ця була випущена до 14 лютого, то корпус і коробка виконані в рожевому кольорі, так і навіваючи нам романтику. Оформлення дуже красиве, дороге і мінімалістичне. Пластик важкий, щільний, якісний.

У палітрі п’ять відтінків: два сатинових, два матових відтінку і один шиммер-дуохром, шалено красивий.

Назви відтінків романтичні, всі разом складають фразу»you are my true love».

Відтінки (зліва направо):

  • love — сатиновий, полунично-рожевий відтінок з вкрапленнями золотих мікро-блискіток. Дуже щільний і пігментований. Я вважаю за краще наносити його пальцем, в такому випадку він створює фольгований ефект на очах, візуально згладжує зморшки за рахунок світловідбиваючого властивості. Але, мене він неприємно здивував: в кінці дня скочується. Для мене це стало сюрпризом (не найприємнішим), т. К. У мене в принципі тіні не скочуються, я ніколи не стикалася з подібною проблемою. Навіть при нанесенні на базу відтінок love забивається в складочки до кінця дня. Бази використовувала різні: divage, urban decay, catrice. Але ситуація не змінюється.
  • true — сатиновий кремово-рожевий відтінок. Дуже ніжний, такий відтінок»нареченої». Красиво переливається на сонці. На відміну від свого побратима, відтінку love , не скочується. За іншими характеристиками аналогічний попередньому відтінку.
  • my-матовийтемно-фіолетовий. Відтінок трохи запорошений, і щоб отримати такий відтінок, як в рефиле, його або необхідно нашаровувати, або наносити на підкладку. Але, зазначу, що коли я купувала цю палетку, я вже знала про цей нюанс, для мене даний фактор не стало мінусом. Краще наносити відтінок my або пухнастою пензлем для затемнення, або навпаки щільною і прибивають рухами.
  • are — матовий світло-ліловий відтінок. Ідеально лягає в складку і не дає ефекту заплаканих очей. Цей відтінок-мій улюбленець. Він добре наноситься на повіку, прекрасно тушуется і нашаровується. В кінці дня не скочується і не втрачає інтенсивність кольору.
  • you 8>—>- відтінок мультихром, переливається з червонувато-рожевого в помаранчевий і жовтий. Іноді, при певному освітленні, він здається мідним. Щільний, маслянистий шиммер. Чи не» жує » повіку і не забивається в складочки. До речі, я очікувала, що саме цей відтінок буде скочуватися, але ні. Навіть без бази відтінок you добре тримається на столітті. Пензлем набирається погано, віддаю перевагу наносити пальцем.

На фотографії нижче на всю повіку нанесений відтінок love, в складку-are.

У наступному макіяжі я використовувала також, відтінок love на всю повіку (наносила пензлем), в складку — are.

В куточок і трохи під брову додала відтінок true. стрілка зроблена відтінком my, в якості підкладки використовувала фіолетовий гелевий олівець.

Нижче аналогічний макіяж, але тут відтінок love я завдавала пальцем. Чорний відтінок для стрілки запозичила з іншої палетки.

Нижче я хотіла б показати як виглядає в макіяжі відтінок you. на всю повіку я завдала відтінок are, в куточок true. далі на всю повіку нанесений відтінок you. фото зроблено при денному освітленні, в похмуру погоду.

А ось так відтінок you виглядає при електричному освітленні.

У висновку хочу сказати, що ця палетка стала однією з моїх найулюбленіших. Мені подобається, що з палеткою mini love макіяжі виходять швидкі, легкі, але в той же час яскраві. Для мене мінусом стало тільки те, що один з сатинів скочується. Все ж, за таку ціну не хочеться винаходити велосипед і придумувати, що зробити, щоб продукт не скочувався.