Любов на максимумі: Сергій Безруков поділився милим кадром з донькою

822

Улюбленець публіки, турботливий чоловік і трепетний отець Сергій Безруков раніше вже розповідав шанувальникам, що цього літа дуже зайнятий. Нові ролі, вистави та гастролі не дозволили Сергію провести перші літні місяці з дружиною Ганною Матісона і двома дітьми, Машею і Степаном. Однак сьогодні зоряний тато порадував шанувальників прекрасною новиною: він все ж зміг викроїти кілька днів у щільному робочому графіку! І, звичайно, планує провести з коханою сім’єю на море.

Дорогі мої! Хорррошие! Зробив паузу) Прилетів у СОЧІ з сім’єю!!! У мене теж влітку буде МОРЕЕЕЕ!!!! — написав зоряний батько.

І опублікував фото, на якому донька Марійка цілує афішу з татовою фотографією. Максимум ніжності! Видно, що дівчинка дуже сумує за татом і любить його.

© Instagram @s_bezrukov

Читайте також:Яка милота: донька Сергія Безрукова виростила для папи бузок

Шанувальники прийшли в захват від милого кадру, поспішають залишити добрі побажання улюбленому акторові і дякують йому за заряд гарного настрою, а також бажають гарного відпочинку:

Цікаві кадри вийшли. Як у тому радянському мультфільмі — «до чого техніка дійшла, Сергія і там і тут передають»)))) і донечка підросла, просто диво!

Скільки ж любові у першому фото) спасибі вам Сергій за те, що ділитеся з нами гарним настроєм!

Господи, як Машуня рада бачити папу скрізь, цілувати завжди! Але краще нехай вуличну афішу не чмокає, ну її!.. Класно! На море! Відпочиньте і позасмагайте і за нас теж! Сонця, моря, морського повітря, краси та відпочинку!!!

© Instagram @s_bezrukov

До речі, незважаючи на зайнятість, Безруков знайшов час для того, щоб провідати батьків, які проводять літо на дачі. Віталій Сергійович і Наталія Михайлівна скучили за онукам і з радістю провели з ними кілька днів, а Сергій поділився в особистому блозі зворушливим відеороликом за участю рідних. Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Безруков (@s_bezrukov) on Jul 22, 2019 at 1:53am PDT

Раніше знаменитий тато розповідав, що привчає своїх спадкоємців до театральної і кинотмосфере буквально з пелюшок. Машенька вже не раз бувала на зйомках у папи, а також подивилася весь дитячий репертуар Губернського театру, в якому Безруков служить не тільки актором, але і художнім керівником. А днями з його особистого блогу стало відомо, що маленький Степан вперше побував на знімальному майданчику.

Стьопа побував перший раз на знімальному майданчику!!!!) Враження незабутні!!! Татова кепка з нової ролі дуже сподобалася!!!!!! — з гордістю розповів Безруков.

© Instagram @s_bezrukov

Захоплені шанувальники впевнені, що спадкоємці Сергія та Анни зростуть творчими особистостями і, цілком можливо, підуть по стопах своїх знаменитих батьків.

Читайте також:Розсекретив: Сергій Безруков показав особа 8-місячного сина

Нагадаємо, що Сергій Безруков, Анна Матісона познайомилися на зйомках фільму «Чумацький шлях» і між ними практично відразу пробігла іскра. І вже навесні 2016 року зіркова пара вступила в офіційний шлюб. Влітку 2016 року на світ з’явилася донька Маша, а в минулому році подружжя повідомили, що скоро знову стануть батьками. 24 листопада 2018 року у Сергія та Анни народився довгоочікуваний син, якого назвали Степаном на честь прадіда актора.

© Instagram @s_bezrukov
Фото на анонс: Instagram @s_bezrukov