Кирило Сафонов поділився знімком з обома дітьми і… розсекретив імя сина!

502

Популярний актор Кирило Сафонов трохи більше 2-х місяців тому став двічі татом. На світ з’явився його син, ім’я якого досі не розголошувалося. Шанувальники Сафонова та його дружини Саші Савельєвої не втомлювалися ставити питання про ім’я малюка в коментарях до їх постам, але відповідей не отримали.

Читайте також:Саша Савельєва вперше показала новонародженого сина

В честь Дня батька пара вирішила привідкрити завісу таємниці і розповісти, як все-таки назвали малюка. Кирил поділився у своєму блозі зворушливим фото з обома дітьми, супроводжуючи його підписом:

Вчора був чудовий Татів свято. Анастасія і Леон Кириловичі.

© Instagram @kirill_safonov

Про те, чому вони вибрали для сина таке незвичайне ім’я, Кирило Сафонов розповів в інтерв’ю журналу Hello!. Актор зазначив, що Леоном звали його батька, але названий малюк все-таки не в честь діда.

Я Кирило Леонович, але тут інші причини. Не дуже добре пам’ятаю свого батька. Він був унікальною людиною, харизматичним, розумною, освіченою, але стати справжнім батьком йому не вдалося. Місце, яке він міг би займати в моєму житті, порожньо, – пояснив Сафонов.

© Instagram @kirill_safonov

Леон — молодший дитина Сафонова. У нього також є доросла дочка Анастасія, яка живе в Америці і займається модельним бізнесом. У дружини актора і його дочки дружні відносини. Як мінімум, раз на рік батько приїжджає у відпустку, щоб побачитися з Настею.

© Instagram @vokrug.zvezd

Нагадаємо, що нещодавно Кирило Сафонов і Саша Савельєва відзначили річницю весілля: 9 років тому вони офіційно стали чоловіком і дружиною.

© Instagram @sasha_savelieva

«Девяточка», – лаконічно прокоментувала співачка зворушливий знімок з коханим чоловіком, розміщений у своєму блозі.

© Instagram @sasha_savelieva

Своє весілля в 2010 році молодята приховали від усіх. Це було свято для самих близьких. Довгий час вони приховували від всіх вагітності і Сашка, а потім і народження першої спільної дитини. Судячи з усього, тепер дружини частіше радувати шанувальників сімейними фотографіями з малюком і зворушливими розповідями про особисте.

Фото на анонс: Instagram @kirill_safonov, @kkoncert