Ляйсан Утяшева порадила простий спосіб, як легко почати займатися фітнесом

514

34-річна Ляйсан Утяшева завершила спортивну кар’єру, але з активним способом життя вона, як і раніше, на «ти». Титулована гімнастка регулярно ділиться в особистому блозі радами по схудненню і записує для передплатників відео з ефективними вправами.

Читайте також:Ляйсан Утяшева показала ефективні вправи для здорової спини і відмінною розтяжки

Ляйсан Утяшева зізналася, що до неї нерідко звертаються з питанням про те, як почати займатися спортом. Ймовірно, його задають дівчата, які регулярно знаходять відмовки на кшталт «почну бігати завтра… або з понеділка». Спортсменка переконана в тому, що спорт необхідний.

Особливо сьогодні, коли всі живемо в режимі гіподинамії і сидячого способу життя, — зазначила Ляйсан Утяшева. — Якщо ви молоді, вам ще немає 35-40, то відсутність спорту можете не помітити. Але якщо ви вже досягли цього віку, то спорт вам необхідний.

Але питання, що починається зі слів «Як змусити себе» – це вже поганий старт. Якщо ви змушуєте себе, то завжди буде бажання кинути. І в підсумку, кинете. А потім через якийсь час знову поставите собі питання «Як змусити себе займатися спортом?». Замкнуте коло.

© Instagram @liasanutiasheva

Читайте також:Реально працюють: Ляйсан Утяшева показала три вправи для схуднення

Утяшева запропонувала альтернативний варіант традиційним видам спорту:

Давайте підемо від ваших уподобань. Любите дивитися танці? Запишіться на танці. Це той же спорт. Вже з власного досвіду: на репетиціях настільки входиш в процес, що вже не думаєш, коли закінчиться. Головне – почати рухатися.

Футбол, фітнес, біг, теніс, плавання, скандинавська ходьба, лижі взимку і лижі-ролери влітку, велосипед. Я фанат велосипеда. Але не велотренажера, а люблю кататися по місту або лісі. Якщо не вдома – беру на прокат. І їжджу, отримую задоволення.

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Sep 19, 2019 at 11:56am PDT

Головне не зациклюватися на тому, що не сподобалося. Виберіть те, що вам по душі, — підвела підсумок темі Ляйсан Утяшева.

А ви займаєтеся спортом ічи знаходите відмовки?

Фото на анонс: Instagram @liasanutiasheva