Літо на дачі: Денис Клявер поділився відео з молодшим сином

672

44-річний Денис Клявер – не тільки відомий співак, але і багатодітний батько: він виховує синів Тимофія (17) і Даніеля (5), а також дочка Евелін (13). Нагадаємо, старшого сина Денису Кляверу народила його друга дружина Юлія, дівчинку подарувала артистові Єва Польна, а молодший син народився у шлюбі Дениса з нинішньою дружиною Іриною.

©Instagram @denisklyaver
©Instagram @denisklyaver
©Instagram @denisklyaver

Музикант багато часу проводить зі своїми дітьми, ніж охоче ділиться з шанувальниками в особистому блозі. Кілька днів тому, наприклад, Денис разом з родиною: дружиною і молодшим сином відпочивав у Туреччині, звідки викладав красиві знімки з рідними:

©Instagram @denisklyaver

А тепер музикант вирішив провідати батьків своєї дружини і приїхав до них на дачу разом з сином:

Два ляща на трьох, 🎣 але зате яких🐟💪💯В гостях у Иришиных батьків) Попереду три сімейних дня в цій неймовірній красі і самоті з природою.🍀 Літо тільки почалося, але вже в розпалі, принаймні у нас.😅

©Instagram @denisklyaver

Шанувальники артиста побажали сім’ї гарного відпочинку і оцінили улов:

Шикарні лящі які!!! Чоловіки-добувачі!! Молодці!!!! Приємного відпочинку!!!!

А де така краса? Лящі💪хочемо таких же Лящів

НЕЙМОВІРНОЇ КРАСИ ПРИРОДА І КЛАСНИЙ УЛОВ! ПРИЄМНОГО ВІДПОЧИНКУ У КОЛІ РІДНИХ! 🙏👍👏👏👏💞

Денис також вирішив показати читачам свого блогу домашнє господарство і провів невелику екскурсію по городу: Даніель збирав зелень з грядок і грав з кізоньки. Крім того, музикант зняв на відео батьків своєї дружини. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 4, 2019 at 12:26до PDT

Варто відзначити, що Денис Клявер підтримує теплі стосунки не тільки з дітьми, але і з їх матерями. Артист вважає, що діти не повинні страждати, коли батьки розлучаються.

Я не розумію, як можна не брати участь в житті дитини. Це абсурд. Син або дочка не винні в тому, що батьки не змогли вибудувати відносини. Можна все розрулити елементарно — головне, захотіти. Я чудово спілкуюся не тільки з дітьми, але і з їх мамами. Я бачу їх ставлення до дітей, а вони з моїм вчинкам розуміють, що найголовніше в житті для мене — виховання дітей. Завдання батьків — бути продюсерами: виявити талант у дитини, а потім направити його в потрібне русло, забезпечити умови для розвитку цих здібностей.

©Instagram @denisklyaver

До речі, зовсім недавно екскурсію по своєму городу провела продюсер Яна Рудковська. Вона показала шанувальникам свої теплиці, в яких вже ростуть редис, помідори і огірочки.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 29, 2019 at 11:33pm PDT

Фото на анонс: @denisklyaver