Музика в душі: Крістіна Орбакайте поділилася своїм дитячим фото

792

48-річна Крістіна Орбакайте – успішна співачка, актриса і багатодітна мама. У неї є двоє синів: старшого Микиту (27) вона народила у відносинах з Володимиром Пресняковим, а молодшого Дені (20) – від бізнесмена Руслана Байсарова. Також співачка виховує доньку Клавдію, яка народилася у шлюбі з нинішнім чоловіком Михайлом Земцовим.

У старшого сина артистки вже своя сім’я. У 2017 році вона одружився на Олені Краснової. Про Дені практично немає ніякої інформації. Відомо лише, що в 2014 році він пройшов курс молодого бійця в Чечні, а через рік вступив на підготовчі курси в Оксфордський університет. Найчастіше зіркова мама розповідає в соцмережах про свою дочку.

© Instagram @orbakaite_k

Сьогодні співачка опублікувала в особистому блозі свій дитячий знімок, на якому вона сидить за фортепіано: під цим фото Орбакайте привітала вчителів з їхнім професійним святом:

Ми все життя вчимося, пізнаючи цей світ навіть на своїх помилках. І дуже важливо, щоб на цьому шляху зустрічалися мудрі Вчителі та вчителі, мені з вами пощастило!🙏 Зі святом, з Днем Вчителя!!👩🏫 👨🏻🏫

Фото: Instagram @orbalaite_k

Шанувальники подякували артистку за те, що вона виклала архиный знімок в свій особистий блог і залишили їй безліч теплих коментарів:

Класне фото!) Як же дитина бажає займатися!)😂🎹👏🏻

Ви дуже талановита і дуже красива. Люблю вас 💟💟💟

Христина Ви така красива з дитинства 🙏🙏🙏Дуже красиво і зі смаком одягатися!Щастя Вам !

До речі, дочка Христини – дуже обдарована дівчинка. Список талантів семирічної Клавдії можна перераховувати довго. Дівчинка блискуче катається на гірських лижах, грає в гольф, розмовляє на декількох мовах – з минулого року вона вчиться в школі в США, співає і грає на музичних інструментах. У доповненні до всього цього Клава ще й займається гімнастикою. І досягла в цій справі успіхів. Однак Клава виховується в спартанських умовах. Тато її балує, але мама тримає в їжакових руковицах і не дає їй спуску.

Буває, я закрию її в кімнатці, вона там подумає. Але зате потім як шовкова, — поділилася зірка в інтерв’ю з Наталею Синдєєва.

Варто відзначити, що дочка Орбакайте неймовірно схожа на свою зоряну маму: той же погляд і риси обличчя.

Зрівняєте самі!

Фото: Instagram @orbalaite_k, @claudiazemtsova
Дочка Кристины Орбакайте похожа на маму в фильме Фото: Instagram @orbakaite_k, afisha.ru

Клавдія дуже прив’язана до своїм старшим братам Микиті й Дені. Вони бачаться рідко, так як живуть окремо хлопчики вже давно виросли і переїхали від батьків, але всі сімейні урочистості відзначають разом. Зате зі своїми дядьком і тіткою — дітьми Алли Пугачової, Лізою і Гаррі, — вона росте пліч-о-пліч. Крістіна Орбакайте розповідала, що малюки чекають на свою родичку з нетерпінням і часто вигадують для неї сюрпризи.

Дети и внучка Аллы ПугачевойФото: Instagram @orbakaite_k

Читайте також:

  • Крістіна Орбакайте розповіла, чому завела дітям сторінки в соцмережах
  • Крістіна Орбакайте розповіла про улюблений спосіб підбадьоритися вранці
  • Весняний настрій: Крістіна Орбакайте поділилася веселим портретом з дочкою
Фото на анонс: © Instagram @orbakaite_k