Мадам, мадемуазель, добродійко: Ліза Галкіна знову стала зіркою Мережі

1273

5-річні спадкоємці Максима Галкіна і Алли Пугачової – постійні герої особистого блогу відомого телеведучого: там він часто ділиться з шанувальниками унікальними сімейними кадрами. За хронікою дорослішання Лізи і Гаррі стежить майже 6 мільйонів передплатників.

Нещодавно щасливий татусь порадував шанувальників новим забавним відео з участю дочки, яка хвалиться тим, що спалила 11 калорій на тренажері і тепер футболка на ній висить:

Ліза та її 11 калорій 😊😘

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jul 19, 2019 at 1:07am PDT

А сьогодні на його сторінці з’явився новий ролик, на якому він звертається до доньки на «Ви», а також називає «мадемуазель», «мадам» і «пані». На ці звернення дівчинка реагує дуже категорично, стверджуючи, що вона – дівчина і ніяк інакше.

Ну, з рідними приблизно зрозуміло 😊 А от скажіть, шановні передплатники, яке ввічливе звертання до незнайомих людей ви практикуєте, враховуючи, що сучасна російська — винятковий приклад мови, в якому в силу різних історичних і культурних причин загальноприйнятої норми поводження немає? Як ви окликаете незнайомця або незнайомку? 😊

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jul 23, 2019 at 1:34am PDT

Шанувальники кожного разу приходять в захват від висловлювань Лізи і залишають величезна кількість коментарів, цей раз не став винятком:

Яка краса Ваша мадам😍

У нас схоже відчуття гумору. Моя донька так само реагує на дамою і мадам,хоча тієї 12 років. Іноді я її покликом «товариш»😅👌

Де мадам😂😂😂 така принадність 🌺

До речі, нещодавно зоряний тато у своєму особистому блозі показав нове хобі своєї донечки: вона не просто малює картини, як вже робила не раз разом зі своїм братом, а становить цілі композиції, розфарбовуючи черепашки і приклеюючи їх на свої творіння.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 15, 2019 at 11:49pm PDT

До речі, у своєму синові Максим теж обожнює: днями шоумен поділився з шанувальниками колажем з фотографій, зроблених на одному місці в Юрмалі, але в різні роки. На всіх знімках зірковий татусь підкидає свого сина в повітря:

Традиція — лаконічно підписав кадри Галкін.

© Instagram @maxgalkinru

Читайте також:

  • Знову школярка: Алла Пугачова здивувала шанувальників стильним чином
  • Мамині чи татові: на кого схожі діти знаменитостей
  • Кумедний кадр: Алла Пугачова з сином в дешевому магазині
Фото на анонс: © Instagram @maxgalkin, @fanmaxgalkin