Майбутня олімпійська збірна Росії: яким видом спорту займаються діти зірок

1629

Вважається, що спорт позбавляє дітей дитинства, однак він же дарує безцінний досвід перемог, формує характер і вчить дисципліни. Маленькі спортсмени розвивають не тільки м’язи, але і вчаться мислити стратегічно і розуміти своє тіло. Експерти впевнені, що ідеальний вік для першого тренування — 3 роки, однак деякі батьки віддають своїх чад у спорт буквально з пелюшок.

Читайте також:Іхтіологія, бокс, балет: чим захоплюються зіркові діти

У цій підбірці ми розповімо вам про зіркових дітей, які серйозно захоплені спортом і, можливо, в майбутньому зв’яжуть з ним своє життя і стануть гідними членами Олімпійської збірної нашої країни!

Хокей і футбол

До хокею та футболу у нас особливе ставлення. Чемпіонати світу і країни за цими видами спорту збирають біля екранів мільйонні аудиторії, а перемоги і поразки наших гравців гаряче обговорюються всією країною. Хто з зіркових дітей вибрав для себе шайбу, а хто м’яч?

Зірка «Російського радіо» Алла Довлатова неодноразово зізнавалася, що дуже любить хокей. І це не дивно, адже її батько, Олександр Олександрович, майже все життя присвятив цьому чудовому виду спорту. Він був гравцем, тренером, а також близько 20 років очолював Федерацію хокею Санкт-Петербурга. І тепер по стопах дідуся пішов Алли, Павло (14). За словами мами, він грає за молодіжну команду «Крила Рад» і весь вільний час присвячує тренуванням. Довлатова впевнена, що хокей робить з хлопців справжніх чоловіків: атлетичних, розумних, відповідальних і дисциплінованих.

Мені хочеться виховати з сина справжнього хлопця, чи він стане професійним гравцем, поки неясно, все настільки непередбачувано! — каже Алла.

© Instagram @alla_dovlatova

Читайте також:Алла Довлатова вперше показала обличчя 2-річної доньки

Сини соліста групи Андрія Григор’єва-Аполлонова 15-річний Іван та 10-річний Артемій, займаються хокеєм вже кілька років. Старший вчиться в спортивній школі «Динамо», молодший вибрав ЦСКА. За словами Андрія, хлопці дуже серйозно ставляться до тренувань і двічі на день із задоволенням пропадають на льоду. У квітні зоряний батько з гордістю поділився радісними новинами про успіхи молодшого спадкоємця:

Ділюся з вами батьківській радістю – мій син Артемій буде виступати в складі дитячої команди ЦСКА на міжнародному хокейному турнірі «Кубок Газпром нафти». Це як «Кубок Гагаріна», тільки для хлопців до 11 років.

Шанувальники співака впевнені, що команда Артемія обов’язково займе призові місця, а син Григор’єва-Аполлонова в майбутньому стане справжньою зіркою хокею.

© Instagram @apollonov_ag

Чарівна актриса і мама двох синів Олеся Судзиловська з гордістю ділиться спортивними успіхами свого старшого сина, 10-річного Артема.

В дитинстві ми постаралися дати йому можливість спробувати багато чого. Думаю, це стане в нагоді, коли він буде вибирати свій шлях у житті, — каже Олеся.

Зараз, за її словами, Артем більшу частину часу витрачає на хокейні тренування. До речі, молодший син актриси, 3-річний Майк, незважаючи на юний вік вже встав на гірські лижі.

© Instagram @olesya_sudzilovskaya

Олімпійська чемпіонка і прославлена фігуристка Ірина Слуцька виховує своїх дітей, 11-річного Артема і 8-річної Варвари, справжніх спортсменів. Її син росте активним і допитливим хлопчиком, він вже встиг спробувати себе в творчості: раніше він співав у дитячому музичному колективі «Домисолька». Однак зараз хлопчик повністю сфокусований на хокеї. За словами Ірини, тренування сина розпочинаються о 6.30 ранку, і Артем ніколи їх не пропускає.

View this post on Instagram

A post shared by Ірина Слуцька/Irina Slutskaya (@slutskayaofficial) on Mar 8, 2018 at 9:46pm PST

Багатодітний батько і легендарний хокеїст на прізвисько «Російська ракета» Павло Буре особистим прикладом доводить своїм дітям, наскільки важливий і потрібний спорт. Син спортсмена, юний Павлопішов по стопах батька і успішно займається хокеєм під наглядом Бурі-старшого, який з гордістю ділиться в особистому блозі його тренуваннями і першими голами. Крім того, юний спортсмен успішно поєднує хокей та східні єдиноборства. Не так давно хлопчик зайняв перше місце на спортивних змаганнях.

До речі, знаменитий хокеїст вже поставив на ковзани маленьку доньку Палину. Прихильники впевнені, що зіркові батьки трохи пізніше віддадуть дитину на фігурне катання.

© Instagram @pavelbureofficial

Старший син чарівної актриси Марії Кожевнікової, 5-річний Іван, росте в сім’ї спортсменів. Сама Марія в юності серйозно займалася художньою гімнастикою, а її батько Олександр Вікторович – заслужений майстер спорту, олімпійський чемпіон з хокею. Іван зростає активним і спортивним хлопчиком і встигає займатися футболом і хокеєм.

Ванька — хлопчисько азартний і обдарований, і він, також як і дідусь, займається футболом і хокеєм. Навіть спить з ключкою і бігає з нею по хаті. І з футбольним м’ячем теж, — розповідає Марія.

І хоча дідусь мріє, щоб Ваня пішов по його стопах, зоряний спадкоємець останнім часом воліє хокею футбол. Днями Марія показала, як пройшло його перше футбольне змагання. Юний спортсмен отримав відзнаку «Кращого бомбардира», а виграний кубок зворушливо вручив мамі.

View this post on Instagram

A post shared by Марія Кожевнікова (@mkozhevnikova) on Nov 10, 2018 at 8:11am PST

© Instagram @mkozhevnikova

View this post on Instagram

A post shared by Марія Кожевнікова (@mkozhevnikova) on Jun 19, 2019 at 1:35am PDT

Читайте також:Стадіон для чемпіонів: Марія Кожевнікова показала нову дитячу кімнату синів

Молодший син телеведучої Юлії Барановської, Арсеній, якому в серпні виповниться 7 років, завжди дуже любив футбол, адже його батько – відомий футболіст Андрій Аршавін. У жовтні минулого року Юлія повідомила шанувальникам радісну новину: Арсеній став учнем футбольної академії, створеної на базі ФК «Барселона». За словами Барановської, син віддає всі сили тренувань, які проходять три рази на тиждень.

Арсеній тренується вдома вже розбив мені люстру, перебив всі вази, поки вижив тільки скляний столик у вітальні, — зі сміхом каже зоряна матуся.

© Instagram @baranovskaya_tv

Молодший син актриси Вікторії Толстогановою, 7-річний Іван, «хворіє» футболом з дитинства і з задоволенням поділяє це захоплення з батьком, режисером Олексієм Агранович. Батько і син часто ходять разом на футбольні матчі, а у вільний час Ваня тренується в спортивній школі підмосковного футбольного клубу.

Ваня, судячи з усього, хоче стати знаменитим футболістом. Намагаюся не думати про це, тому що мене це страшно лякає — син футболіст, мама дорогая! Але те, з яким настроєм він біжить на заняття і якими очима дивиться на тренера, мені страшенно подобається, — зізнається актриса.

© Instagram @alexey_agranovich, @vtolstoganova

Ще минулої осені телеведучий Дмитро Шепелєв розповів, що його син, 6-річний Платон – великий фанат футболу і давно мріє серйозно займатися цим видом спорту. Тому зоряний батько відвів хлопчика вчитися у футбольну академію ФК «Барселона».

Читайте також:Дубль два: Дмитро Шепелєв подорожує по Італії разом з сином

Дбайливий тато заздалегідь купив дитині необхідну екіпіровку і навіть зробив модну зачіску, як у Девіда Бекхема. До речі Дмитро намагається виростити з Платона різнобічну особистість, тому хлопчик вже впевнено стоїть на ковзанах, катається з татом на велосипедах і відмінно плаває.

© Instagram @dmitryshepelev, @barcaacademymosc

Сергій Жуков

Ще один зірковий спадкоємець, пристрасно захоплений футболом і вирішив вчитися у футбольній академії «Барса» – 9-річний Енджел Жуков, син соліста групи «Руки вгору» Сергія Жукова.

Енджел вчиться там із задоволенням. Йому дуже подобається — з Іспанії приїжджають гравці, які проводять тренування, а за підсумками року кращі учні поїдуть туди на змагання. Я приїжджаю вболівати за сина. У цьому віці ігрові навички тільки закладаються, тому футбольних прогнозів на майбутнє поки не робимо, — зізнається Жуков.

До речі, минулий день народження Енджела пройшов у футбольній тематиці. Іменинник разом з гостями із задоволенням пограв у футбол і покуштував смачний торт.

© Instagram @sezhukov

View this post on Instagram

A post shared by Регіна Бурд (@burdregina) on May 28, 2018 at 3:22am PDT

Сини відомого російського футболіста Юрія Жиркова, 10-річний Дмитро та 3-річний Данило, пишаються своїм знаменитим батьком і мріють грати у футбол, як він. Дмитро займається у футбольній школі ФК «Динамо», а маленький Данило поки тренується під наглядом тата.

Діма, звичайно, мріє грати, як батько, хоче, щоб Юра ним пишався. Але сказати, що точно вирішив бути професійним гравцем, він поки не може. А ось молодший Даня, схоже, зростає футболістом: він може відмовитися дивитися мультик, щоб стежити за футбольним матчем.

Трирічна дитина знає всі правила, готовий днями безперервно з татом, з дідусем, бабусею або зі мною ганяти м’яч. До речі, б’є він тільки лівою ногою. І непогано так б’є! — розповіла дружина Юрія, Інна в недавньому інтерв’ю.

© Instagram @zhirkov_dima_18, @yuryzhirkov

Троє чудових синів відомого футболіста Павла Погребняка ростуть дуже спортивними хлопчиками. 11-річний Артем займається футболом, як тато, 9-річний Павло професійно займається плаванням, а 7-річний Олексій захоплюється тенісом.

Читайте також:Відео: Марія Погребняк вчить синів готувати яєчню

Дружина Павла, Марія, зізнається, що дуже задоволена тим, що в житті її старшого сина спорт відіграє важливу роль, але їй хотілося іншого майбутнього для Артема.

Тема у нас математик, весь просто у навчанні, у нього вже три нагороди. Він у нас був визнаний кращим учнем школи. Син сильний в математиці, в англійській мові, постійно олімпіад їздить, йому це подобається. Футболом він теж займається, але я бачу його в інших областях — економіка чи політика.

© Instagram @mariapoga_

Фігурне катання

Фігурне катання — один з найкрасивіших, але і самих важких і травмонебезпечних видів спорту. У нашій країні фігурне катання традиційно завжди було на висоті. Безліч російських чемпіонів залишили свої імена в історію світового спорту. А зараз підростають їхні діти, які нерідко йдуть по стопах своїх прославлених батьків. Також багато зіркові батьки мріють побачити своїх спадкоємців танці на льоду. Так хто ж із знаменитостей віддав своє чадо на фігурне катання?

Екс-фігуристка, а нині популярна телеведуча Ірина Слуцька виховує двох дітей, 11-річного Артема та 8-річну Варвару. Син вже кілька років займається хокеєм, а ось Варя з дитинства мріє бути схожою на свою маму, і тому з задоволенням продовжує сімейну традицію. Дівчинка вже виграла кілька змагань, а в минулому році брала участь в одній з головних ролей в льодовому шоу «Фикисики на льоду».

Фігурне катання – це моє. З легкістю стрибаю і пробігаю, а ось обертатися не дуже виходить. Коли роблю хатину – такий елемент, – то голова крутиться. Вперше з мамою вийшла на лід у чотири рочки в шоу в Америці, — розповіла про свій вибір Варя в інтерв’ю журналу StarHit.

© Instagram @slutskayaofficial

Про те, що актриса Вікторія Ісакова та її чоловік, режисер Юрій Мороз, стали батьками, стало відомо лише восени минулого року. Причому з’ясувалося, що малятку вже приблизно 3 роки. Останнім часом Вікторія все частіше ділиться новинами про доньку, хоч і не розголошує її ім’я і дату народження.

Перед минулим Новим роком несподівано з’ясувалося, що Ісакова віддала доньку на фігурне катання. В її особистому блозі з’явився кадр з тренування малятка і, судячи по ньому, дівчинка відмінно справляється і впевнено стоїть на ковзанах. Відомо, що зіркова спадкоємиця займається в школі відомого фігуриста Іллі Авербуха. Шанувальники актриси сподіваються, що найближчим часом вона все ж поділиться подробицями доньчиних тренувань і розповість про її успіхи.

© Instagram @v_isakova

Знаменита фігуристка і Олімпійська чемпіонка Тетяна Навка виховує зі своєї молодшої дочки, Надійки, якому в серпні виповниться 5 років, справжню чемпіонку. Дівчинка з пелюшок займається плаванням і гімнастикою, але саме головне захоплення — фігурне катання.

Нещодавно зіркова матуся з гордістю розповіла, що Надя виграла свої перші змагання. Хоча, за словами Тетяни, рано загадувати, стане дочка професійною фігуристкою.

Надя і на ковзанах катається, і плаває, балетом і музикою займається, три мови вчить. Через пару років треба буде визначатися, йти в якомусь одному напрямку. Подивимося, що їй сподобається більше, за що зачепиться. Поки не будемо загадувати.

© Instagram @tatiana_navka

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Jun 23, 2019 at 5:34am PDT

6-річний Олександр Плющенко, відомий шанувальникам під кумедним прізвиськом Гном Гномыч, незважаючи на юний вік, вже точно визначився з планами на майбутнє. Саша під наглядом тата, прославленого фігуриста Євгена Плющенка, наполегливо тренується, виграє свої перші змагання, а також бере участь в льодових шоу по всьому світу. Наприклад, в Японії настільки сподобалися Сашині виступи, що там у нього є свій власний фан-клуб! А на його особисту сторінку в Инстаграме підписано майже 400 тисяч шанувальників з усього світу.

У майбутньому мрію стати олімпійським чемпіоном, як тато. Тому треба обов’язково багато тренуватися, — упевнений юний спортсмен.

© Instagram @gnomgnomych

View this post on Instagram

A post shared by Alex Plushenko (@gnomgnomych) on Jun 12, 2019 at 10:19am PDT

Донька знаменитих фігуристів Максима Транькова і Тетяни Волосожар, 2-річна Анжеліка, росте справжньою маленькою принцесою. Олімпійські чемпіони душі не чують у своїй спадкоємиці і, незважаючи на юний вік, вже потихеньку навантажують її спортивними активностями. Відомо, що з 3-х місяців крихта займається плаванням, а нещодавно вперше вийшла на лід. За словами її мами, вона була проти такого раннього знайомства з льодом, проте Анжеліка наполягла.

Гени вже дають про себе знати — у Анжеліки бойової і наполегливий характер, вона дуже цілеспрямована — поки свого не доб’ється, не відступить, і рухається багато — на місці не сидить, як дзига. У дитини є спортивний стрижень. Якщо вона захоче серйозно кататися, я підтримаю дочка, — каже Максим.

© Instagram @fire_bird, @xam_trankov

Читайте також:Тетяна Волосожар і Максим Траньков показали зворушливі фото новонародженої дочки

Чемпіони світу і відомі фігуристи Марія Петрова і Олексій Тихонов виховують свою 9-річну доньку Поліну дуже активній і спортивній дівчинкою. Зіркова матуся часто ділиться успіхами доньки в особистому блозі. Шанувальники вже знають, що Поліна захоплюється скелелазінням, обожнює коней, займається балетом і живописом і влаштовує велосипедні прогулянки з батьками. Ну і, звичайно, головне захоплення — це фігурне катання. Вже зараз вона робить успіхи і, можливо, піде по стопах батьків і продовжить сімейну династію чемпіонів.

Можна точно сказати, що донька в свої дев’ять катається значно краще, ніж це робили мама і тато в її віці. Це так радує! — з гордістю коментує успіхи дочки Олексій.

Якраз днями Марія поділилася неймовірними новинами. Поліна дебютувала в популярному льодовому мюзиклі «Кармен», який поставив відомий фігурист Ілля Авербух. Додаткової радістю став той факт, що виступала юна фігуристка в парі з олімпійським чемпіоном Олексієм Ягудіним.

© Instagram @mariapetrova1977

View this post on Instagram

A post shared by Марія Петрова (@mariapetrova1977) on Jun 26, 2019 at 5:07am PDT

Художня гімнастика

Один з найбільш красивих, гармонійних і популярних видів спорту, якому віддають перевагу багато зіркові батьки. Зазвичай діти починають займатися гімнастикою рано, з 4-5 років, так як саме в цьому віці м’язи і зв’язки пластичні і легше піддаються розтяжці. Регулярні тренування розвивають гнучкість, почуття ритму і координацію рухів. І, звичайно, заняття гімнастикою дарують ідеальну поставу і прекрасну фігуру. Подивіться, чиї зоряні дочки не на жарт захопилися цим видом спорту.

Старша донька популярної телеведучої Ксенії Бородіної, 10-річна Маруся, зростає наполегливої і старанною дівчинкою. Останні кілька років вона всі сили віддає тренуванням з художньої гімнастики і досягла великих успіхів на цьому терені. Ксенія пишається юної спортсменкою і часто ділиться новинами про її спортивні досягнення. На початку червня зіркова матуся розповіла, що Маруся виграла чергові змагання і отримала розряд.

Читайте також:«Моя перша»: Ксенія Бородіна показала зворушливий фільм про дочку

Проте раніше Бородіна говорила про те, що не хоче, щоб донька професійно займалася спортом.

Я завжди кажу своєї дочки, тільки вперед і чим складніше завдання буде поставлено, тим приємніше скуштувати від неї перемогу, але у мене є але… я не роблю з Мару професійну гімнастку, я хочу, щоб вона навчилася дисципліни. Плюс це звичайно ж постава, це спорт, це те що робить її кращою і сильнішою, — писала вона в особистому блозі в минулому році.

© Instagram @borodylia

Чарівна 3-річна Мелісса, дочка відомої телеведучої Олімпіади Тетерич, часто з’являється в особистому блозі своєї знаменитої мами. Липа докладно розповідає, як росте її єдина донька і чим вона захоплюється. Так, у жовтні минулого року Олімпіада повідомила, що Миля (як ласкаво називають її в сім’ї), незважаючи на юний вік, виявила тверде бажання займатися гімнастикою. Перше тренування пройшла настільки успішно, що дитина не хотіла йти додому. Останні 8 місяців Меліса регулярно відвідує заняття, а зіркова мама відзначає, наскільки зросла і зміцніла Миля.

Варто відзначити, що поки дівчинка ходить в підготовчу до акробатики і гімнастики групи ЗФП, адже в гімнастику беруть дітей з 3,5–4 років. Дивлячись на успіхи Меліси, прихильники впевнені, що вона обов’язково продовжить займатися цим видом спорту.

View this post on Instagram

A post shared by Milya G. (@mig24official) on Oct 9, 2018 at 12:05pm PDT

Сара Шор, більше відомий під творчим псевдонімом Жасмин, виховує з своєї доньки, 7-річної Маргарити, по-справжньому різнобічну особистість. Відомо, що дівчинка вивчає іноземні мови, грає на фортепіано, займається сольфеджіо і співом в Школі імені Гнесіних, пробує себе в якості моделі на подіумі, а також захоплююся танцями, гімнастикою. Саме гімнастики Маргарита останнім часом віддавала багато часу і сил. Зіркова матуся з гордістю демонструвала спортивні успіхи доньки в особистому блозі і, звичайно, привітала її з першою перемогою.

Моя срібна дівчинка! Завоювали сьогодні друге місце на змаганнях з гімнастики, задоволена як маленький слоник. І Марго, і мама

© Instagram @jasmin, @margaritashor

Читайте також:Як Пікассо: дочка Жасмін вразила своїми малюнками

Зіркове подружжя Анна Снаткіна і Віктор Васильєв багато років приховували свою єдину дочку, 6-річну Вероніку. Однак у цьому році настав час скасувати режим секретності, адже зоряна спадкоємиця досить підросла. Ганна пишається донькою, адже вона вже кілька років серйозно займається художньою гімнастикою, причому тренує її знаменитий російської тренер Ірина Олександрівна Вінер-Усманова. До речі, Вероніка вже брала участь у міжнародних змаганнях і посіла перше місце.

Мені завжди подобався цей вид спорту: він «ліпить» з дівчаток чарівних дівчат, дає поставу, розтяжку, красиву фігуру. Але зараз ми хочемо по максимуму, на професійному рівні показати Вероніці різні можливості. Адже крім спорту вона займається вокалом, англійською, малюванням. А що потім вибере, куди піти — вирішить сама… — вважає Ганна.

© Instagram @tatyanamixalkova

Оксана Самойлова, дружина популярного репера Джигана, виховує трьох доньок і регулярно ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про своїх спадкоємців. Старша Ариела, якому в липні виповниться 8 років, не так давно захопилася гімнастикою і стала посилено тренуватися, про що з гордістю розповіла її знаменита мама. А на початку червня дівчинка вперше виграла спортивні змагання і привела в захват шанувальників і батьків.

🥇🥇Ураааа)))нарешті-то ми дотягли до 1 місця))🥳🙌Ариела займається гімнастикою трохи більше року)) в моїй голові не вкладаються всі ці трюки)) як взагалі можливо навчитися всьому цьому за такий короткий проміжок часу)) ти наша розумниця і наша гордість)) — написала вона в особистому блозі.

Шанувальники пророкують юній спортсменці світле спортивне майбутнє і олімпійські медалі.

© Instagram @samoylovaoxana

Маленька зірочка соцмереж, чарівна 5-річна Аліса, дочка музиканта і продюсера Тіматі — натура захоплива. Разом з татом вона безстрашно підкорює водну стихію і пробує різні екстремальні види спорту. А під наглядом бабусі, мами Тіматі Сімони Яківни, із задоволенням займається гімнастикою і балетом.

Минулої весни Аліса вже отримала свою першу медаль за спортивні досягнення, про що розповіла її бабуся в особистому блозі. А цієї весни стало відомо, що Аліса пробує свої сили в повітряної гімнастики.

На даному етапі мені дуже важливо, щоб дівчинка вірила в те, що немає нічого неможливого, тому ми пробуємо різні види діяльності. Чим більшим арсеналом знань і навичок володіє людина, тим впевненіше себе почуває, — впевнена Симона Яківна.

© Instagram @simona280

Боротьба і східні єдиноборства

У сучасному спорті існує безліч видів боротьби і різновидів східних єдиноборств. Що вибрати для своєї дитини, якщо хочеш, щоб він прийшов у відмінну спортивну форму, навчився самообороні і поваги до інших, а також придбав впевненість у собі і розвинув командний дух? Боротьба, тхеквондо, дзюдо — ось що вибирають зіркові батьки для своїх спадкоємців.

Актор Олексій Чадов виховує 5-річного сина Федора особистим прикладом і ростить з нього справжнього чоловіка. Минулого літа Олексій разом з сином подорожували по Європі, вивчали музеї, ходили на рибалку, а в кінці серпня зоряний тато повідомив, що віддав Федю в секцію боротьби. Відомо, що і Чадов небайдужий до силових єдиноборств і багато часу проводить у спортзалі.

Ми любимо активно проводити час. Кататися на самокаті, велосипеді, годувати в парку птахів, ходити за грибами, палити багаття, смажити шашлики — йому все цікаво. І, що мене особливо радує, він не зациклюється на чомусь одному, а намагається дізнатися і спробувати багато чого: ходить на боротьбу, займається англійською та французькою. А ще колекціонує машинки — ще одна пристрасть, яка у нас з сином одна на двох, — з посмішкою говорить про спадкоємця Олексій.

© Instagram @alexeychadovofficial

6-річний Тимофій Прилучний росте веселим і активним хлопчиком. Син акторів Павла Прилучного і Агати Муценієце в цьому році порадував батьків: він закінчив підготовчий клас і захистив свій перший пояс з тхеквондо. За словами його мами, вони ще не вирішили, чи піде Тимофій в перший клас цього року або пропустить рік і зосередиться на улюбленому спорті.

До речі, раніше хлопчик займався хокеєм, однак цей вид спорту зовсім йому не підійшов.

Я побачила, що дитина просто не розташований до хокею. Тимофій гнучкий, може сісти на поперечний шпагат без підготовки. І на ковзанах йому було важко кататися — ноги дугою вигиналися. А примушувати його робити те, до чого він взагалі не розташований, — це маячня. Він ходить в акторську школу, вони там танцюють, займаються сценічною мовою. Там же, в школі, він відвідує хіп-хоп і тхеквондо. Нещодавно Тимофій захистив біло-жовтий пояс по тхеквондо і дуже щасливий, — каже Агата.

© Instagram @agataagata, @bugevuge

Анастасія Сланевская, більш відома під творчим псевдонімом Слава — не тільки популярна співачка, але і мама двох чудових доньок. Старша, Олександра, вже вирушила в самостійне плавання, а ось молодша, 7-річна Антоніна, радує маму веселою вдачею та успіхами у навчанні. Минулої осені співачка повідомила, що віддала Тоню в секції тхеквондо.

Пам’ятаю, як я з татом обожнювала ходити на карате!!!! А тепер естафету взяла Тонечка!!!!дуже їй подобається!!! вибрали ТХЭКВАН-ДО!!!! — з гордістю написала Анастасія в особистому блозі.

Зіркова матуся впевнена, що це найкращий вид спорту для її дочки, так як у неї відповідний характер і є бажання стати чемпіонкою.

Спортивний характер йде через біль, розбиті коліна, вся в синцях, але не здається, — говорить вона про Тоні.

© Instagram @nastya_slava

Популярна телеведуча Ксенія Собчак вперше стала мамою в листопаді 2016 року. У неї і Максима Віторгана народився син Платон. Зіркові батьки воліли приховувати свого спадкоємця і лише цієї зими Ксенія вперше показала малюка. Платон зростає забавним і дуже харизматичним і, незважаючи на юний вік, вже вивчає англійську мову, а також тричі на тиждень займається різними видами спорту.

У нього три рази на тиждень плавання. Два рази в тиждень спорт. Ще він ходить на заняття англійською три рази на тиждень і вже говорить великими пропозиціями… Не хочу, щоб дитина ставала заручником моїх уявлень, як треба, але я точно знаю, що звичка до якихось речей повинна сформуватися дуже рано. Найважливіше – щоб він був щасливим, — розповіла Ксенія шоу Регіни Тодоренко.

А нещодавно Собчак розсекретила, яким ще видом спорту займається її син. Виявилося, що Платон відвідує секцію дзюдо. Шанувальники відзначили, що хлопчикові дуже йде кімоно для занять, і побажали йому спортивних успіхів.

© Instagram @xenia_sobchak

Дружина відомого телеведучого Дмитра Діброва, Поліна, регулярно ділиться новинами про життя своїх трьох синів. Олександр (9), Федір (5) та Ілля (4) живуть активним і насиченим життям, в якому не могло не знайтися місце спорту. Наприклад, середній син Федя в лютому пішов на заняття боротьбою. Поліна з гордістю демонструє фотографії спортивного залу і щиро пишається сином. Малюк ходить на тренування три рази на тиждень і, судячи з кадрів, дуже задоволений.

До речі, в недавньому інтерв’ю Дмитро розповів, що Федір проявляє здібності не тільки в спорті, але і в творчості. Виявилося, що хлопчик у вільний час радував батьків виконанням пісень знаменитої групи The Beatles, тому тепер Федя займається в музичному колективі «Непосиди».

© Instagram @polinadibrova

Плавання

Ще один корисний вид спорту, який часто вибирають зіркові батьки — плавання. Вчені вважають, що плавання в ранньому віці має безліч позитивних моментів і благотворно впливає на дитячий організм. Діти, які навчаються плавати з пелюшок, ростуть здоровими, загартованими і психічно врівноваженими, а також раніше починають ходити і говорити. Подивіться, хто з зіркових спадкоємців ще не ходить у школу, але зате плаває і пірнає краще багатьох дорослих!

Максим Галкін і Алла Пугачова приділяють особливу увагу всебічному розвитку своїх чарівних 5-річних близнюків Лізи і Гаррі. Шанувальники з захопленням спостерігають в особистому блозі зоряного батька, як хлопці займаються французьким, співають пісні, складають вірші, малюють, беруть участь у модних показах і вчаться грати на музичних інструментах.

Читайте також:Сімейна ідилія: Максим Галкін показав, як Алла Пугачова займається з дітьми музикою

Крім того, близнюки займаються плаванням практично з пелюшок, а Лізу шанувальники навіть називають «маленькою русалочка», адже дівчинка обожнює пірнати. Гаррі теж робить успіхи у плаванні, але воліє плавати разом з татом. До речі, Галкін в одному з інтерв’ю розповів, що вони з дружиною намагаються не перевантажувати дітей заняттями і на постійній основі у них лише французький і уроки з плавання.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jan 2, 2018 at 11:22am PST

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jun 9, 2019 at 3:09am PDT

Син актриси Ольги Кабо, Віктор, якому в липні виповниться 7 років, росте розумним і спортивним хлопчиком. В цьому році зоряний спадкоємець дуже порадував свою маму. Вітя закінчив підготовчий клас престижної приватної школи і восени піде в перший клас. А навесні він виграв свої перші змагання з плавання, яким займається вже кілька років. До речі, Віктор вже дав своє перше інтерв’ю журналу StarHit і розповів про улюблених фізичних активності:

Багато бігаю по кімнаті. Ще ми з батьками два рази в тиждень ходимо в басейн, я давно навчився плавати. А в садку йогою займаюся.

Також відомо, що Віктор завдяки мамі захопився кінним спортом.

© Instagram @kabo_olga

5-річна Анастасія, дочка актриси Христини Асмус і шоумена Гаріка Харламова, займається плаванням з 3-х років. Перші заняття для доньки провів зоряний тато — і їй так сподобалося, що вона навіть передумала бути балериною, про що жартома написала актриса у своєму особистому блозі.

Зараз Настя регулярно тренується і дуже впевнено почуває себе в водної стихії. Крім того, Христина наприкінці минулого року розповіла, що дочка виявила бажання займатися фігурним катанням.

Нещодавно вона сказала: «Мам, тат, хочу на фігурне катання». А вона і так зайнята дуже сильно: ходить на плавання, гімнастику, англійська, в арт-студію. Приходить в 5 вечора, у неї один вихідний в тиждень. «Якщо не сподобається, не піде, я закінчу», – продовжила Настя. А ми їй відповідаємо: «А ось ковзани ми тобі купимо, куди ми їх в цьому разі подінемо?» Настя: «Виросту, віддам вам гроші». Спробуємо!

© Instagram @asmuskristina

View this post on Instagram

A post shared by Asmus Kristina (@asmuskristina) on Jul 30, 2017 о 2:24am PDT

Коли Аріанні, дочки Анна Хилькевич, виповнилося 2 місяці, актриса почала ходити з дитиною в басейн – на заняття із плавання немовлят. За словами Ганни, донечці дуже сподобались тренування, проте по-справжньому вона попливла в лютому цього року, коли зоряне сімейство проводила відпустку в Таїланді.

Ось що басейн, який знаходиться завжди під рукою, робить! Не знаю, пов’язано те, що я старшої прищеплювала любов до басейну з 2х місяців чи ні, але те, що Ариаша початку тут плавати — факт))) приблизно місяць тому вона відчула себе впевнено у воді, пірнала нескінченну безліч разів, виконувала різні завдання у воді. Ариаше тільки виповнилося 3 роки, а я все думала-гадала коли ж діти починають плавати самостійно…? — поділилася успіхами доньки Хількевич.

Молодша донька Ганни, Маша, теж займається плаванням. Актриса впевнена, що починати плавати потрібно з грудничкового віку.

© Instagram @annakhilkevich

Читайте також:Спроба розсекретити: Анна Хилькевич показала нове фото з обома дочками

Спадкоємці телеведучого Дмитра Діброва, 9-річний Олександр, 5-річний Федір і 4-річний Ілля, ростуть дружними і спортивними хлопцями. Середній Федір з цього року займається боротьбою, а молодший Ілля вже кілька років із задоволенням займається плаванням.

Илюшенька — справжній спортсмен. Майбутній олімпійський чемпіон практично. Йому всього два роки, але він активно займається плаванням, — розповіла Поліна Діброва в інтерв’ю дворічної давнини.

Шанувальники зоряного сімейства впевнені, що якщо Ілля продовжить тренування, у нього є всі шанси потрапити у великий спорт.

© Instagram @polinadibrova
Фото на анонс: особисті блоги зірок, Depositphotos