Мамина гордість: Меган Маркл одягла кольє на честь сина

525

У Лондоні в ці дні проходить Вімблдонський турнір, де за право бути кращими з кращих б’ються титуловані тенісисти. В одному з матчів брала участь і знаменита спортсменка Серена Вільямс. У числі тих, хто прийшов підтримати чемпіонку, була її давня подруга Меган Маркл.

© Instagram @hrhmeghanandharry

Читайте також:Серена Вільямс запустила флешмоб з історіями, як важко бути мамою

Нагадаємо, герцогиня Сассекская зараз перебуває в декретній відпустці після народження свого сина Арчі Харрісона. Тому її поява на матчі було неофіційним. Меган Маркл з’явилася в суспільстві двох університетських подруг – Ліндсі Рот і Женев’єви Хіллс. Це одразу ж викликало припущення, що дівчата стануть хрещеними малюка Арчі. Відомо, що дружина принца Гаррі була раніше подружкою Ліндсі на її весіллі.

© Instagram @_duchess_of_sussex

Увагу користувачів Мережі привернула маленька деталь в образі Меган Маркл – її кольє. Герцогиня зупинила свій вибір на золотій прикрасі з літерою «А», яка є ініціалом імені її сина. Як стало відомо, авторство у створенні кольє належить подруги дружини принца Гаррі – американському дизайнерові коштовностей Дженніфер Мейер.

© Instagram @_duchess_of_sussex

Меган Маркл небайдужа до подібних прикрас. Нагадаємо, в момент романтичних відносин з принцом Гаррі вона носила кольє з буквою «H» (Гаррі – Harry).

© telegraph.co.uk

В шкатулці коштовностей герцогині вже кілька прикрас, створених її подругою-дизайнером. Намисто, оздоблене трьома маленькими камінчиками з бірюзою, яке Меган Маркл одягала під час вагітності для участі в різдвяній службі в церкві Святої Марії, а також в день першої спільній фотосесії з новонародженим сином.

© Instagram @telegraphroyals, jennifermeyer.com

Дженніфер Мейер дарувала Меган Маркл і ексклюзивне золоте намисто зі словом Mommy («мама»). Цей презент вона зробила герцогині на традиційній американській вечірці з нагоди швидкого народження дитини – «бебі шауер».

© Instagram @rayjewelers

Вивчаючи образ дружини принца Гаррі на тенісному турнірі, уважні користувачі Мережі дізналися і білий двобортний блейзер Меган Маркл в ледь помітну смужку L Agence. Він був на ній під час офіційного туру з принцом Гаррі, Австралії. Цього разу молода матуся поєднувала блейзер з джинсами класичного відтінку, чорною футболкою і туфлями на тонкому каблуці.

© Instagram @vanidadesusa

Читайте також:Кейт Міддлтон повторила чорно-білий образ Меган Маркл: кому більше пасує?

Нагадаємо, завтра у принца Гаррі, Меган Маркл і їх первістка Арчі Харрісона особливий день – хрестини малюка. Сассексы заявили, що церемонія буде закритою. У заяві Букингемського палацу, зробленому напередодні дати хрестин, йдеться:

Арчі Харрісон Маунтбэттен-Віндзор буде хрещений у невеликій приватній церемонії архієпископом Кентерберійським у приватній каплиці у Віндзорському замку в суботу 6 липня. Герцог і герцогиня Сассекс з нетерпінням чекають можливості поділитися деякими зображеннями, зробленими в день хрестин фотографом Крісом Аллертоном. Імена хрещених батьків, у відповідності з їх бажаннями, розголошуватися не будуть.

© Instagram @eugeniagaravani

А вам подобаються прикраси з ініціалами, до яких так небайдужа Меган Маркл?

Фото на анонс: Instagram @meghanmarkle.ih, @sussexroyal