Майже однакові: мама Тіматі розкрила вага і зростання онуків при народженні

810

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер Тіматі звикають до свого нового статусу – вони тепер батьки синочка. Молода матуся регулярно ділиться у своєму особистому блозі новинами про малюка. А тепер вже двічі бабуся, Симона Яківна, продовжує публікувати зворушливі знімки, на яких відображені найголовніші моменти в житті батьків. Спочатку це був перший сімейний портрет: на фото щасливі батьки тримають на руках новонародженого малюка. Пост щаслива бабуся супроводила зворушливими словами:

Дорогі друзі! Дякую всім і кожному окремо за теплі слова і привітання!

Народження дитини настільки емоційно заряджена подія, що я ще не можу прийти в себе! Я випробувала ці почуття чотири рази! Перед вами багатодітна жінка! У мене двоє синів, дві дочки і двоє онуків! Ура! Вірю, що наша сім’я буде множитися і розростатися!

А поки, потерпіть ще потік «мимимишных» фото. Насправді в них моє життя і любов!🙏❤️

© Instagram @simona280

Трохи пізніше Симона Яківна вирішила розібрати архівні фототграфии і поділитися з шанувальниками теплими знімками, супроводивши їх зворушливою історією. На одному з кадрів молода Симона тримає на руках свого первістка – Тимура.

Я ще перебуваю під враженням від Народження онука і тому мене забирає в 1983р.

В цей час я була дуже захоплена роботою в музичній школі. Мені завжди подобалося спілкуватися з дітьми, але про своїх я не замислювалася. Чоловік щойно повернувся після року служби та ми раділи один одному і дорослого життя. Через деякий час я зрозуміла, що пора показатися лікарю. УЗД тоді ще не було, а аналіз крові готувався тиждень. До встановленого терміну я прийшла в Жіночу Консультацію і у віконці реєстратури отримала бланк, де навскіс стояв синій штамп — «Виявлений». Незважаючи на сумніви лікаря, я була впевнена, що «виявлений»- хлопчик, нікого іншого у мене просто не могло бути! Чоловік мріяв про сина, мій тато теж))) Всі дев’ять місяців я думала про те,яким він буде, кажучи модним нині словом, я його визуализировала, а просто — уявляла. Після 16 годин праці, мій хлопчик з’явився на світ, серед чужих, байдужих людей. Як би було здорово відчувати підтримку близьких і розділити з ними сльози щастя… але тоді це було неможливо. Я роздивлялася копію свого чоловіка і задавала одвічні питання жінок- «звідки він узявся і як малюк містився в мені?!»

© Instagram @simona280

Вона також опублікувала знімки Тіматі з дітьми і зізналася, що народження синів було найголовнішою подією в її житті, однак після появи на світ онуків все змінилося:

По значущості, народження синів стало головними подіями в моєму житті, так думала я, до появи онуків!))) Я плакала разом з Мамами, почувши перший крик Аліси, а потім Ратміра. Я ревіла, коли молодий Тато цілував злущуються п’яточки своїх дітей і схлипувала, коли Дядько брав на руки новонароджених… Незважаючи на всі труднощі, у мене вийшли чудові сини! Вірю, що й онуки виростуть з добрим серцем…✍️🙌

© Instagram @simona280
© Instagram @simona280

А вчора вона відповіла шанувальникам про зріст і вагу новонароджених онуків: Аліси та Ратміра. Дивно, але діти при народженні були одного зросту — 54 сантиметри, а також практично одного ваги: Аліса важила рівно 4 кілограми, а малюк Ратмір — 3,7.

© Instagram @simona280

А сьогодні щаслива бабуся поділилася зворушливою історією і виклала дитячі фотографії Тимура, ніж привела в захват шанувальників:

Настя запитала дивлячись на малюка,- «Правда він красивий?»… Я посміхнулася і згадала себе. Розглядаючи малюсінькі пальчики свого першого сина, я дивувалася, як природа зі стовідсотковою точністю повторила в цій крихітці риси його батька. Мого тоді там не було нічого, але це взагалі не засмучувало. Як будь люблячої жінки, мені дуже хотілося догодити своєму чоловікові. В палаті лежало кілька жінок, я дивилася на сина і думала, що він найкрасивіший, а потім — найбільш розвинений, найздібніший, самий жвавий,самий розумний… Не пам’ятаю, коли я перестала так думати, але початок було вражаючим!)))Коли свекор взяв на руки онука і сказав-« Даааа, наш!!!», у мені прокинулася дрімаюча вовчиця. Про себе я вишкірилася і загарчала, але, як вихована дівчина, виду не подала. Досі пам’ятаю, як ці слова поранили мене, хоча це був очевидний факт))) Народження сина стало початком кінця мого сімейного життя. Я з таким ентузіазмом занурилася в нову роль, що чоловік пішов на другий, а якщо чесно, то на останній план. Це відбувалося поступово, але невідворотно. Мама намагалася мені щось сказати, але я завжди сприймала її в багнети. Мама — людина з важкою долею, вона пережила розстріл батька в 38м, працювала з 15 років, валила ліс у Сибіру, пила спирт і не гребувала міцних виразів, що було абсолютно не сумісно з моєю натурою. Я до сих пір не виношу грубість… Зараз прийшло розуміння, що все це було шкаралупою від зовнішнього світу, а мамине ядро становило тонкий горішок без шкірки… Чоловік пишався своїми досягненнями у вихованні дітей, але йому потрібна була Жінка, а не Мати…Ми жили разом, але поступово кожен занурювався в свій проект. Він з головою пішов у відкрилися можливості в плані бізнесу, а я все увлеченнее займалася розвитком дітей…✍️

© Instagram @simona280

До речі, Симона Яківна в особистому блозі поділилася відеороликом, на якому записано перше знайомство Аліси з новонародженим братиком. Малюк і молода мама все ще знаходяться в підмосковному госпіталі, де відбулися пологи, тому Аліса прийшла провідати братика саме туди. На кадрах видно, що дівчинка трохи ніяковіє, однак пізніше вона впоралася з емоціями і взяла малюка на руку.

Скажу вам по секрету, я хвилювалася… Перше знайомство з братиком пройшло легко і дуже емоційно! Звичайно, це тільки початок і треба стежити, щоб не виникала ревнощі, але це вже робота дорослих, а поки старша сестра впоралася на відмінно!!!, – зізналася щаслива бабуся.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Chernomorskaya (@simona280) on Oct 20, 2019 at 1:24am PDT

Зазначимо, що народження сина екс-коханого вже прокоментувала мама Аліси, Олена Шишкова. У своєму особистому блозі модель тепло привітала молодих батьків з народженням сина:

Аліса з радістю і гордістю мені повідомила, що Настя народила їй братика. Багато питань до мене в коментах) всім цікаво, що я думаю з цього приводу.

Я щиро рада, що в Аліси з’явився маленький брат Ратмір! І вітаю молодих батьків, – написала вона.

Фото на анонс: © Instagram @simona280