«Максимум дві дитини»: принц Гаррі пояснив, чому вони з Меган Маркл не будуть багатодітними батьками

740

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл нещодавно вперше стали батьками — 6 травня у пари народився син Арчі Харрісон. Вкоре після появи малюка на світ почали з’являтися чутки про те, що пара вже планує другої дитини і навіть готується до усиновлення хлопчика або дівчинки з Африки. І ось про плани, пов’язані з народженням спадкоємців, розповів сам герцог Сассекский.

Плдробнее:Перше інтерв’ю: принц Гаррі поділився подробицями про народження сина

© Instagram @sussexroyal

Онук Єлизавети II сам взяв велике інтерв’ю у британського вченого і посла ООН Джейн Гудолл для британського видання журналу Vogue, запрошеним редактором нового номера якого стала Меган Маркл. У бесіді він торкнувся безліч питань, в тому числі проблему глобального потепління, і заявив, що вони з дружиною не планують народжувати більше двох дітей… заради збереження планети.

Максимум двох! Я завжди думаю про те, що планета перенаселена. І, звичайно ж, будучи розвиненими і усвідомленими, якими ми всі повинні бути, ми повинні бути в змозі залишити щось краще для наступного покоління. Ми повинні нагадати людям, що планета вже зіткнулася з глобальними проблемами. Це не якесь далеке майбутнє. Ми всі як жаби в воді, яка доведена до кипіння. Це просто жахливо, – сказав Гаррі.

© Instagram @sussexroyal

Також в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що лікарі не радять народжувати Меган Маркл другої дитини в найближчі пару років. «Всесвітня організація охорони здоров’я провела дослідження, які доводять, що два роки – найкращий інтервал між народженням дітей. Лікарі вважають, що жінки, що завагітніли протягом шести місяців після народження першої дитини, схильні до ризику передчасних пологів», — розповіла акушер-гінеколог Набила Гутьерреца в інтерв’ю Express.

© Instagram @kensingtonroyal

Нагадаємо, що старший брат Гаррі, принц Вільямі його дружина Кейт Міддлтон, тим часом виховують трьох дітей — 6-річного принца Джорджа, 4-річну принцесу Шарлотту і принца Луї, якому в квітні виповнився рік. І, можливо, на трьох дітей не зупиняться.

Читайте також:

  • Подруга Кейт Міддлтон розповіла про четвертої вагітності герцогині
  • З’ясувалися подробиці, в честь кого Меган Маркл назвала сина Арчі
  • Старший син: як в королівській родині зустрічають первістків
Фото: Instagram @theroyalfamily, @kensingtonroyal