На реальних подіях: старший син Дениса Клявера зіграв батька в його новому кліпі

998

Співак та щасливий батько Денис Клявер успішно займається своєю кар’єрою і виховує трьох дітей: синів Тимофія (17) і Даніеля (6), а також дочка Евелін (14). Старшого сина Денису Кляверу народила його друга дружина Юлія, дівчинку подарувала артистові співачка Єва Польна, а молодший син народився у шлюбі Дениса з нинішньою дружиною Іриною. Артист часто дає інтерв’ю, в яких говорить про те, що він щасливий бути батьком.

Найголовніша і безцінна підтримка для мене – це моя сім’я. Спасибі вам за вічну віру в мене. Вона робить мене сильнішим і впевненішим у мільйони разів. Я вас дуже люблю.

©Instagram @denisklyaver

Минулої осені екс-соліст дуету «Чай вдвоем» презентував кліп і пісню «Коли ти станеш великим». Свій новий хіт він присвятив відносин батьків і дітей, а в кліпі зібрав багатьох російських зіркових батьків з їхніми спадкоємцями. Участь в зйомках тоді взяли Стас П’єха, Валерій Меладзе, Дмитро Маліков, Оскар Кучера, Кирило Сафонов і багато інших.

Нова творча робота Клявера стала справжнім хітом, за кілька днів його подивилися мільйони глядачів по всьому світу. Денис розповів, що ідея такої пісні прийшла йому, коли він зрозумів, що виховні розмови з дітьми не завжди цікаві, а достукатися до них необхідно. Адже обов’язок кожного батька — зробити життя своїх дітей щасливою і безпечної. За словами Клявера, це не просто пісня, а батьківський наказ від самого серця.

А днями він випустив новий кліп «Як ти була красива», причому для зйомок співак вирушив у рідний Санкт-Петербург, район Купчино, де пройшли його дитинство і юність. Цікаво, що в ролі юного Дениса знявся його старший син.

«Історія заснована на реальних подіях. Всі персонажі не вигадані. Будь-які збіги стовідсотково не випадкові».👌І це чиста правда💯😉Велком до перегляду, друзі🤝Зануртеся у спогади і поділіться цим відео зі своїми близьким.❤️

А вчора співак опуликовал бекстейдж зі зйомок, на яких його син танцює:

View this post on Instagram

A post shared by Денис Клявер (@denisklyaver) on Oct 2, 2019 at 9:56am PDT

Шанувальники подякували Клявера за такі особисті кадри і залишили компліменти синові:

Який класний Ваш старший))) такий розкутий, помітно, що отримував задоволення від того, що робить))

Доброї ночі, Денис! Не можу змовчати! Ви та-а-акі супермени, такі красиві, неймовірно класні!!! 👍Син викликає гордість! Хочеться бачити нашу молодь саме такими! СПА-СІ-БО!!! Кліп відмінний!!! ❤️

Який прекрасний кліп , пісня взагалі шикарна! Денис, дякую вам за доброту і щирість яку ви несете і посилаєте своїм глядачам! 👏👏👏

Варто зазначити, що у артиста полуается підтримувати хороші відносини з матерями своїх дітей. Клявер переконаний, що які проблеми не виникали б між батьками, діти ніколи не повинні страждати від цього.

Я не розумію, як можна не брати участь в житті дитини. Це абсурд. Син або дочка не винні в тому, що батьки не змогли вибудувати відносини. Можна все розрулити елементарно — головне, захотіти. Я чудово спілкуюся не тільки з дітьми, але і з їх мамами. Я бачу їх ставлення до дітей, а вони з моїм вчинкам розуміють, що найголовніше в житті для мене — виховання дітей. Завдання батьків — бути продюсерами: виявити талант у дитини, а потім направити його в потрібне русло, забезпечити умови для розвитку цих здібностей, — говорив він в інтерв’ю Телепрограмі».

©Instagram @denisklyaver
Фото на анонс: особистий блог зірки.