Маленька гімнастка: Анна Снаткіна похвалилася талантами 6-річної доньки

656

Анна Снаткіна і Віктор Васильєв – одна з найбільш закритих пар нашого шоубізу. Вони одружилися восени 2012 року, і весілля пройшло в умовах найсуворішої таємності. У квітні 2013 року у пари народилася довгоочікувана донька Вероніка, яку зіркові батьки всі ці роки приховували і не ділилися її фотографіями в публічному просторі.

© Instagram @snatkina_anna

Останнім часом подружжя до радості шанувальників розсекретили доньку і стали розповідати про успіхи Вероніки. Дівчинка з малих років серйозно займається художньою гімнастикою під керівництвом легендарного російського тренера Ірини Вінер-Концерт, крім того, займається малюванням, вокалом, вивченням англійської мови і вже щосили готується до школи.

Читайте також:Майбутня олімпійська збірна Росії: яким видом спорту займаються діти зірок

Анна Снаткина и Виктор Васильев с дочкой© 7 Днів

Зараз зоряне сімейство відпочиває у Греції, новим знімком звідки Анна опинилась у своєму особистому блозі. На фото дівчинка Вероніка демонструє свої успіхи в художній гімнастиці під містком басейну.

Ніколи не здавайся, мій Ангел, пишаюся тобою, – зворушливо підписала кадр актриса.

© Instagram @snatkina_anna

До речі, нещодавно Анна Снаткіна разом з Веронікою взяла участь в модному показі Yudashkin Kids. Незважаючи на те, що на подіум в той вечір вийшли безліч знаменитостей з дітьми, поява Ганни з дочкою викликало справжній ажіотаж і спровокувало бурхливі обговорення шанувальників про те, на кого більше схожа дівчинка – на тата чи на маму.

© Instagram @tatyanamixalkova

Читайте також:

  • Безцінні миті: Анна Снаткіна вперше показала доньку
  • Перша фотосесія: Анна Снаткіна і Віктор Васильєв знялися на обкладинку журналу з донькою
  • Анна Снаткіна різко змінила імідж
Фото на анонс: Instagram @snatkina_anna