Олексій Ягудін показав своє дитяче фото… і молодша дочка виявилася його копією

640

Прославлені фігуристи і олімпійські чемпіони Олексій Ягудін і Тетяна Тотьмяніна разом вже багато років, проте у шлюб вони офіційно вступили лише в 2016 році. Зіркове подружжя є прикладом міцних і гармонійних відносин і виховують двох дочок — Єлизавету, якому в листопаді виповниться 10 років, і 4-річну Мішель. Батьки ласкаво називають їх «ягудинками».

© Instagram @tatianatotmyanina

Подружжя часто розповідають про своє сімейне життя і показують шанувальникам лапочек-дочок. А на цей раз Олексій Ягудін вирішив розповісти всім про ще одній своїй коханій жінці. У своєму мікроблозі він опублікував фото з мамою, яку дуже зворушливо привітав з днем народження:

З віком починаєш цінувати близьких ще більше! Викликає величезну повагу, як моя Мама вже кілька років бореться за життя своєї мами (моєї бабусі). Дякую за приклад, турботу. Здоров’я тобі і терпіння! З Днем Народження!!! ❤️ Навіть якщо я далеко, я все одно з вами…

© Instagram @alexei.yagudin

Передплатники оцінили миле сімейне фото фігуриста, а також відзначили, що його молодша дочка Мішель схожа буквально на його клона:

Такий гарненький)

Яка приємна жінка! Який Олексій хорошенький! 😂

Здається, Мішель дуже схожа на Вас)

Мішель — ваша маленька копія!!

З Днем Народження, маму!🎂🥂🍾🎉🎊 Здоров’я всім рідним. Дуже мало фото в мережі вашої мами, але навіть так видно, що ви дуже схожі зовні 😍👍

© Instagram @alexei.yagudin

Дівчинка займається балетом і вже любить демонструвати свої перші успіхи. Нещодавно Тетяна Тьтьмянина опублікувала в особистому блозі чудовий кадр з Мішель, зроблений в танцювальному класі.

Як же чудово,коли у маленького чоловічка вже є розуміння,що саме вона хоче в цьому житті!!! Сьогодні балет, значить балет!!!Пишаюся своєю малою, — підписала фото Тетяна.

Дочь Ягудиным© Instagram @tatianatotmyanina

До речі, Олексій часто зізнається в коханні своїм дівчаткам і пише, що хоче ще одну донечку:

Мої сердечка! Так…….потрібно ще одну принцесу.

© Instagram @alexei.yagudin
© Instagram @tatianatotmyanina

Читайте також:

  • Яка витончена! 3-річна донька Олексія Ягудіна не піде по стопах своїх батьків?
  • Ранок принцеси: молодша дочка Тетяни Тотьмяніної та Олексія Ягудіна зазначила 4-річчя
  • Битва за сцену: доньки Олексія Ягудіна показали, як насправді виглядає сестринська любов
Фото на анонс: Instagram @surpriseforbeloved