Маленька запальничка: 4-річна дочка Катерини Климової полонила шанувальників актриси своїми танцями

733

41-річна Катерина Климова — одна з найбільш затребуваних актрис російського кіно. Незважаючи на зайнятість, актриса завжди знаходить вільний час, щоб провести його з дітьми.

Зіркова мама виховує чотирьох дітей. 17-річна Єлизавета від першого шлюбу — вже зовсім доросла дівчина. Незважаючи на те, що Єлизавета під час навчання брала участь у театральних постановках, по стопах знаменитої мами вона йти не збирається.12-річний Матвій і 10-річний Коренів народилися у шлюб актриси з Ігорем Петренком. Хоча подружжя розлучилося, вони підтримують прекрасні стосунки і зоряний батько часто бачиться з синами. Хлопці ростуть дуже дружними і з задоволенням займаються спортом: старший захоплений боксом, а молодший займається шахами і мріє стати авіаконструктором. Наймолодша, 4-річна Белла, з’явилася на світло в заміжжі Катерини з актором Гелой Месхі.

© Instagram @klimovagram

В кінці вересня 4-й день народження відзначила чарівна Белла. На честь цієї події актриса поділилася в особистому блозі кадрами з святкування: на відео малятко в розкішній білій мереживній сукні в підлогу, танцює в ресторані, а пізніше задуває свічки на торті — з допомогою своєї подруги. На свято також прийшли близькі подруги Климової — зіркові матусі Катерина Вуличенко і Анастасія Бусигіна.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 30, 2019 at 6:07pm PDT

Маленька вже стала справжньою зіркою маминих соцстей: фотографії і відео з її участю набирають величезну кількість переглядів і лайків! Ось і сьогодні Катерина Климова опублікувала ролик, на якому її дочка танцює під пісню Артура Пирожкова:

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Klimova (@klimovagram) on Oct 25, 2019 at 1:31am PDT

Прихильники залишилися в захваті від запального відео, зазначивши, що вони вже зарядилися гарним настроєм на п’ятницю:

Все, пора окрему сторінку зірці!) ❤️❤️❤️❤️

Диво 🌺🌺🌺

Яка красунька!!! 🌹

Відомо, що дівчинка Белла зростає активною і цілеспрямованою дівчинкою. Не так давно Катерина віддала доньку на плавання і вона вже робить свою перші спортивні успіхи. Також Белла обожнює співати і танцювати, а нещодавно зіркова матуся розповіла про улюбленій грі дівчинки – дитяче доміно. Сенс цієї забавки в тому, щоб скласти елементи з однаковими картинками. Той факт, що трирічна дівчинка побудувала вже досить довгу фігуру, говорить про захоплення дівчинки. А ще про цілеспрямованості і посидючості.

© Instagram @klimovagram

У них своя насичене життя. – говорить про дітей Климова. — Зараз вони навчаються у Ломоносовської школі, чому я дуже рада. Я серйозно ставлюся до питання навчання. Мені навіть не настільки важливі оцінки, скільки реальне знання предмета. Але ще більше хочеться виховати в них самостійність, надати свободу вибору. Ліза любить музику, грає на багатьох інструментах: фортепіано, гітарі, укулеле. Коли я принесла додому кельтську арфу, щоб потренуватися для зйомок в картині, дочка освоїла її набагато швидше. А сини захоплюються спортом.

Фото на анонс: Instagram @klimova_queen