Маленька кокетка: Алла Пугачова поділилася фотографією 5-річної доньки в ретро-купальнику

647

5-річні спадкоємці Максима Галкіна і Алли Пугачової – постійні герої особистого блогу відомого телеведучого: там він часто ділиться з шанувальниками унікальними сімейними кадрами. Однак іноді фотографії і відео з участю малюків на свою сторінку викладає і Примадонна — хоч і дуже рідко.

Варто відзначити, що спадкоємиця відомих батьків — Ліза — не тільки активна дівчинка, але ще і дуже талановита: вона вивчає мови, танцює і займається музикою. Крім того, вона ще й справжній винахідник. Нещодавно на сторінці шоумена з’явився новий ролик: Ліза сама зробила новий смартфон, в якому є чотири гри і навіть камера!

Смартфон XS 12. Зоряний ексклюзив. Товар штучний! — підписав ролик зоряний тато.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Aug 6, 2019 at 12:19am PDT

А вчора на сторінці щасливої матусі з’явилася фотографія її коханої дочки в купальному костюмі. І, варто визнати, чим старше стає дівчинка, тим більше вона схожа на Аллу Борисівну.

© Instagram @alla_orfey

Прихильники залишилися в захваті від милого фото юної кокетки:

Чудовий дитина, лялечка маленька 🧚🏼♀️

Прекрасна дівчинка ❤️Така ж чудова, як її мама 😍

Яка вона мила і чарівна!!! ❤️❤️❤️👍🏼👍🏼👍🏼

До речі, Максим думає, що Гаррі схожий на нього, а Ліза — на маму. З ним згоден і Олександр Буйнов, який прийняв участь у зйомках документальної стрічки про Пугачової. Він не розуміє, як могло вийти, що Гаррі — точна копія Максима, а Ліза — Алли Борисівни.

Не так давно шанувальники популярного телеведучого виявили його дитяче фото. І, варто визнати, на ньому він дуже сильно схожий на свого сина — п’ятирічного Гаррі.

Зрівняєте самі!

© Instagram @instastarnews

До речі, близький друг сім’ї Пугачової і Галкіна, Микола Басков, розповів в документлаьном фільмі, присвяченому 70-річчю Примадонни, що впритул Гаррі і Лізою займаються не няні, а саме батьки. Причому Максим, зі слів Золотого голосу Росії, справжній божевільний батько в доброму розумінні цього слова. Він завжди на зв’язку з дітьми, і, як розповів Басков, часто зривається з якихось посиденьок і вечірок, так як вранці йому потрібно гуляти з близнюками.

За моралі у нас відповідає Алла, а я більше за ігрову частину… Звичайно ж, діти іноді нас ревнують один до одного. Увагу і моє, і Алли є предметом торгу між ними. Але в міру дорослішання вони якось навчилися з цим миритися, жити і розподіляти між собою наше бажання спілкуватися з кожним із них. Вони у нас розумні, до щастя. Так що все нормально, — поділився Галкін, як вони з дружиною виховують дітей.

© Instagram @maxgalkinru

Читайте також:

  • З ювілеєм: Ліза і Гаррі Галкины відзначили 5 років!
  • Ігрові будні: відео Максима Галкіна з дітьми стало хітом Мережі
  • Відео: Максим Галкін влаштував дітям свято на снегокатах
Фото на анонс: особистий блог зірки.