Повернулася в дитинство: Тетяна Тотьмяніна показала, як відпочиває з дочками в Ялті

1307

Відомі фігуристи Тетяна Тотьмяніна і Олексій Ягудін разом вже більше 10 років. У листопаді 2009-го року у спортсменів народилася перша дочка, Єлизавета. А в жовтні 2015-го – друга, яку назвали незвичайним ім’ям Мішель. Примітно, що офіційно оформити свої стосунки олімпійські чемпіони вирішили всього кілька років тому – у лютому 2016 року.

© Instagram @tatianatotmyanina

На відміну від більшості вітчизняних знаменитостей, Тетяна та Олексій щедро діляться в своїх блогах знімками з спадкоємицям. Зараз фігуристи знаходяться в Ялті на відпустці і продовжують радувати численних шанувальників кумедними фотографіями та відео з малечею.

Так, сьогодні Тетяна опублікувала милий ролик, на якому вона разом з донькою стріляє з рогатки.

Мама впала в дитинство 😂🙈 і абсолютно щаслива👍 Діти, спасибі,що купили рогатки🤦♀️ #жизньпрекрасна – ніжно підписала пост зірка.

View this post on Instagram

A post shared by Тетяна Тотьмяніна (@tatianatotmyanina) on Aug 2, 2019 at 3:15 PDT

У коментарях під відео фолловери Тотьмяніної залишили безліч компліментів. Правда, вони оцінили далеко не навички стрільби Тетяни, а її підтягнуту фігуру:

Струнка, дівчинка👌 і не скажеш по фігурі, що двічі мамуся 🌞

Мама, як дівчинка,улюблені наші Ягудины! Яка фігура!

Тетяна, яка у вас шикарна фігура! Це щось неймовірне! Ви виглядаєте для мами 2 діток просто приголомшливо!

© Instagram @tatianatotmyanina

До речі, залишатися в прекрасній формі спортсменці дозволяє особливий раціон харчування, про який вона розповідала раніше в інтерв’ю для журналу «Здоров’я».

Мій сніданок комусь здасться незвичним, але він дає мені сили і відчуття ситості на весь день. Я беру фрукти, що є вдома, ріжу їх і змішую з кокосовим або мигдальним молоком, додавши пару ложок протеїнового коктейлю. Часто ми перебуваємо поза домом, і не завжди виходить харчуватися так, як мені хотілося б. А зробити собі такий сніданок я можу де завгодно.

Обіду в мене як такого. Весь день тренування, часу на обід не залишається. Можу лише щось перекусити.

А вже ввечері, після вистави, я дико хочу їсти, і щоб відновити витрачені сили, можу дозволити собі практично все. Це може бути салат з рибою, овочі на пару, спагетті з морепродуктами, навіть піцу в хорошому виконанні знімання з задоволенням.

© Instagram @alena_stroinaya
©Instagram @tatianatotmyanina, @kafe.ulybka, @add_some_pepper, @burjui_dostavka, @hotinskaya_
Фото на анонс: особистий блог зірки.