Маленька модниця: дочка Тіматі похвалилася новим кольором волосся

1073

5-річна дочка Тіматі росте справжньою дівчинкою, до кінчиків нігтів і волосся. Тому напередодні осені вона разом зі своєю бабусею Сімоною Яківною відправилася в салон краси.

Всі готуються до початку навчального року. Хтось купує книжки, зошити, олівці, а хтось… З іншого боку згадайте, завжди були « розумні» і «красиві», але ми так просто не здамося! — написала Симона Яківна і показала знімок дівчинки. —Спочатку голова прийняла симпатичну форму, а з завтрашнього дня, будемо наповнювати її не менш гарним змістом. Правда клієнтка салону краси ще про це не підозрює… З 1 Вересня всіх нас!

Дочь ТиматиФото: Instagram @simona280

У салоні краси дочки Тіматі пофарбували кінчики волосся в рожевий колір спеціальним дрібному. Дівчинка щаслива! У ролику, яким поділилася її бабуся, вона просить перукаря не забути завдати їй крейду і на іншу сторону.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Chernomorskaya (@simona280) on Sep 1, 2019 at 12:41am PDT

Це літо видалося насиченим для Аліси. Вона навчилася стояти на дошці! Та так, що скоро зможе брати участь у змаганнях. Маля не пустощів заради освоїла серфінг і тепер може підкорювати хвилі зі своїм зоряним батьком. Успіхами дівчинки поділилася її бабуся у своєму блозі.

Для тих, кому цікаво, можу пояснити, що відбувається на відео і чого від Аліси домагається тренер, – коментує Симона Яківна. – По — перше, людина сама обробляє дошку воском для ковзання, як на лижах. Тато купив Алісі рожевий віск, ідея виявилася відмінною,так як цей колір відразу видно в океані. Далі вона вчитися розгрібати і брати хвилі. Через них або перестрибують, або якщо велика хвиля, проныривают на дошці всередину, а далі тренер штовхає Алісу, яка повинна встати і красиво проїхати по гребеню, бажано до берега.

Все це дуже складно, особливо при великих хвилях і віці студента.

Я дуже вболіваю за нашу дівчинку! Сонце сліпить очі, за хвилями не видно, що ти знімаєш, але я як вірний пес гасаю в різні сторони по березі, щоб нічого не пропустити…😱👀🏄♀️😉😅

View this post on Instagram

A post shared by Simona Chernomorskaya (@simona280) on Jan 15, 2019 at 4:09am PST

Аліса робить успіхи в спорті, але на цьому сім’я не планує зупинятися. У Тіматі великі плани на майбутнє доньки. Він вкладається і в її культурний розвиток: водить за музеєм, разом з бабусею вони багато читають і малюють.

Читайте також:

  • На шиї у тата: смішне відео з донькою Тіматі потішило шанувальників
  • Мама Тіматі оголосила конкурс на краще ім’я для майбутнього онука чи онучки
  • Моя маленька трудяжка: дочка Тіматі вразила своєю розтяжкою
Фото на анонс: Instagram @simona280