Маленькі чоловіки: Глафіра Тарханова відверто розповіла про синів

754

35-річна Глафіра Тарханова і 41-річний Олексій Фаддеев – одна з найкрасивіших і найбільш таємничих пар Російського кіно. Їх не зустрінеш на світських заходах і гучних прем’єрах, адже весь вільний час знамениті подружжя воліють проводити зі своїми синами, 11-річним Корнієм, 8-річним Єрмолаєм, 6-річним Гордієм і маленьким Никифором, якому у вересні виповниться 2 роки. Глафіра та Олексій воліють приховувати своїх хлопчаків і не виводити їх у публічний простір, щоб захистити від нав’язливого і часом агресивного уваги преси та прихильників.

Читайте також:Добрий поліцейський: Глафіра Тарханова розповіла про няню своїх дітей

Сыновья Глафиры Тархановой© Instagram @glafiratarhanova

Зіркове подружжя також не часто дають спільні інтерв’ю, однак для журналу «Атмосфера» зробили виняток. Глафіра та Олексій розповіли про захоплення своїх хлопчаків, а також натякнули на поповнення в родині.

© Instagram @glafiratarhanova

За визнанням Олексія, сини вийшли дуже різні і за характером, і за способом мислення, і за інтересами, тому основна складність для батьків полягає в тому, щоб навчити їх домовлятися і не допускати конфліктів і сварок.

У конфліктних ситуаціях простіше всього було б розвести їх по кімнатах, щоб кожен дивився те, що він хоче, але потрібно показати їм механізм, як домовлятися. Адже таке може статися серед друзів, колег. Дуже багато що, на жаль, вирішується через ор, нервові образливі диспути. Це не завжди погано, але хтось повинен пропонувати компроміс, конфлікт — це не продуктивно, – вважають зіркові батьки.

© Instagram @glafiratarhanova

Відомо, що Олексій багато років захоплюється боксом і намагається прищепити синам любов до цього виду спорту. За його словами, Єрмолай без розуму від тренувань і з усіх хлопчаків –самий дужий, а ось Коріння чесно зізнався батькові, що не хоче бути професійним спортсменом.

Він захоплюється робототехнікою, але регулярно займається плаванням. Каже, прийде час, і в зал піде. А третього, Гордія, ми сильно не напружували. Йому потрібно щось на кшталт спортивних танців, він дуже добре рухається, такий маленький павучок або мавпочка, – розповідає Глафіра.

© Instagram @glafiratarhanova

До речі, у хлопців вже є обов’язки по дому, зоряний батько вчить їх допомагати мамі і мити за собою посуд і навіть підлоги. Олексій упевнений, що маленьким чоловікам необхідна дисципліна і частка відповідальності за сім’ю.

Наостанок, Глафіра та Олексій зізналися, що, хоча ніколи не мріяли про багатодітної сім’ї, цілком готові до п’ятого дитині.

Поживемо – побачимо, – з посмішкою говорить Глафіра.

© Instagram @glafiratarhanova

А її чоловік поділяє думку класика російської літератури Льва Толстого, про те, що в родині повинні народжуватися діти і як можна більше!

До речі, в лютому цього року актриса відвідала передачу Бориса Корчевникова «Доля людини» і відверто розповіла про сім’ю. Зокрема, Тарханова відкрила секрет, чому дала синам такі рідкісні імена. Виявляється їхня бабуся, мама Глафіри, Олена Володимирівна, вважає, що в імені обов’язково повинна бути присутня буква «Р». Вона надає імені людини силу і енергію. Своїм дочкам і синові вона теж вибрала досить рідкісні і красиві імена — Глафіра, Іларія і Мирон.

Фото на анонс: Особистий блог зірки