Це хлопчик! Тіматі показав новонародженого сина

1319

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, поділилися чудовою новиною про народження дитини. Нагадаємо, малюк – первісток для молодої матусі і друга дитина для музиканта, який вже виховує 5-річну Алісу. Дівчинка з’явилася в його відносинах з моделлю Оленою Шишковой.

У своєму блозі Тіматі опублікував перші фото спадкоємця. Це син! Хлопчика назвали Ратмир, і він з’явився на світло в клінічному госпіталі Лапино, який вибирають для пологів багато зіркові матусі.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва📌– підписав знімки щасливий батько.

Фото: Instagram @timatiofficial

Молода мама теж поділилася кадром з ніжкою малюка і ніжно підписала знімок:

Юнусов Ратмір Тимурович, ласкаво просимо в цей світ! Довгоочікуваний наш синочок ♥️

Новоспечена двічі бабуся Симона Яківна, мама Тіматі, показала у своєму блозі кадр з спадкоємцем.

При безпосередній участі Тіматі, made by Анастасія Решетова. Зустрічайте! Юнусов Ратмір Тимурович! Привіт малюк, ласкаво просимо в сім’ю! Довгої і щасливої дороги тобі! Приймаємо вітання!!!🐣🤧🙌❤️

Мама Тимати со своим внукомФото: Instagram @simona280

Зіркові друзі та колеги по цеху не стали зволікати з привітаннями на честь молодої матусі, батька і зіркової бабусі:

Тимур!!! Вітаю з величезним ЩАСТЯМ!!! 🙏🏼❤️ (Олександр Ревва)

Щастя 🙏❤️🙏 (Павло Худяков)

Wow вітаю бро ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼 (Емін Агаларов)

Атец в квадраті!!!💪🏽💪🏽💪🏽💥💥💥 (МОП)

Можливо, новонародженого сина Тіматі назвав на честь загиблого в автокатастрофі одного Ратміра Шишкова, з яким познайомився на «Фабриці зірок–4» і якому навесні цього року присвятив кліп «Пам’ятаєш».

Спочатку закохані приховували той факт, що незабаром у них з’явиться малюк. Однак уважні шанувальники здогадувалися про це. Анастасія Решетова ховала животик, публікувала в особистому блозі архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини. Вагітність вони підтвердили спільної красивою фотосесією.

РешетоваФото: Instagram @timatiofficial

Після того, як модель перестала приховувати своє цікаве положення, вона детально розповідала читачам про свої відчуття під час очікування малюка.

Тепер ділю своє життя на періоди «до» і «після» ❣️ Так, в цьому положенні є маса незручностей — токсикоз, зайва вага, погане самопочуття, відмова від звичних занять, заборона на більшість процедур краси і т. д. Наприклад, з-за токсикозу мені часто доводилося все відміняти і залишатися вдома. А іноді напади блювоти наздоганяли прямо в дорозі або в офісі, а бувало й вночі. Це така особливість організму, у моєї мами було те ж саме під час обох вагітностей. Реакція на різкі запахи теж була ідентичною , особливо мене вернуло від запаху часнику)))) Лікарі виписували безліч препаратів, запевняючи що вони нешкідливі, але я практично не пила їх тому що не хочеться перевантажувати зайвою хімією свій організм в цей період. І ось доводилося терпіти. Особливо сильно нудило відразу після сну , неважливо нічного або денного. Тому , я відразу намагалася їсти щось вуглеводне. Рятувала вода з лимоном і свіже повітря. Ускладнювалася ситуація від жирної їжі, від фастфуду, якими я не цуралася в 1 триместрі.

І тільки потім я знайшла баланс і звикла до свого стану з усіма його мінусами. Токсикоз пішов на спад, апетит усмирился і раціон стабілізувався. Але все це ніщо в порівнянні з цим відчуттям коли ти тепер живеш з малюком всередині себе, особливо ці моменти коли ми слухаємо інструментальну музику перед сном або коли я відчуваю постійні поштовхи особливо коли з’їм що-небудь солоденьке.

Я відчуваю таку неймовірну зв’язок з малюком, що навіть не хочу уявляти як в майбутньому нам іноді доведеться розлучатися? Розумієте, так ?

Анастасия РешетоваФото: Instagram @volkonskaya.reshetova

Єдине, що знаменитість весь час приховувала — це стать дитини.

Стать дитини ми нікому не озвучували і тут також озвучувати не будемо найближчим часом, тому не ведіться на провокації преси та жовтих пабликов, — заявила вона в особистому блозі.

Анастасія Решетова зізналася шанувальникам, що за час вагітності набрала 13 кілограмів. Розповідала і те, що на восьмому місяці вагітності вона знову відчула всі «принади» токсикозу. Модель поділилася про це в пості про свою подорож до морського курорту.

Що стосується польоту, то все пройшло не так гладко… Тонус, заколисування, болі в спині, токсикоз повернувся))) загалом, було весело) Але враження від цієї відпустки нічого не зіпсувало ☺️ Дівчинки, вам на майбутнє раджу завжди в ручній поклажі при собі мати всі медикаменти, які необхідно вжити у випадку неприємних наслідків. Напередодні вильоту пару днів будьте максимально спокійні і не напружуйтесь фізично і морально. Тоді це допоможе уникнути небажаної напруги у польоті. У мене так не вийшло, але мене врятували Магне Б6 форте і Но-шпа) Ну і природно, відпочинок в цілому вийшов не особливо рухливим на відміну від крихітки

Фото: Instagram @volkanskaya.reshetova

Зазначимо, передплатники Анастасії не раз припускали, що народжувати вона буде в Америці. Однак модель зазначала, що не розглядає цю країну в якості місця, де її дитина з’явиться на світ.

Нагадаємо й те, що напередодні народження малюка його майбутня бабуся Симона Яківна, мама Тіматі, навіть запропонувала влаштувати конкурс на краще ім’я для малюка. Читачі блогу Сімони пропонували назвати дівчинку Амелія або Аміна, а хлопчика — Давид або Дамір. Саме ці імена найчастіше зустрічалися у голосуванні.

Вітаємо молодих батьків з народженням дитини і чекаємо нових цікавих новин! А також фото молодої мами з сином!

Читайте також:

  • Чудо-помічник: Анастасія Решетова розкрила незвичайне засіб від розтяжок на животі
  • Анастасія Решетова прокоментувала стать майбутньої дитини
  • Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками
Фото на анонс: Instagram @timatiofficial