Росте малюк: модель Саша Пивоварова поділилася зворушливим кадром з чималим животиком

544

34-річна Олександра Пивоварова вже більше 10 років підкорює модні подіуми всього світу і є однією з найвідоміших і затребуваних російських супермоделей. Їй належить модний рекорд: Саша — єдина в світі модель, яка брала участь у рекламній кампанії Prada 6 сезонів поспіль. Її називають «інопланетянкою» з-за нестандартної форми особи, яка і принесла їй світову популярність.

Читайте також:Фітнес під час вагітності: модель Victoria’s Secret показала, як залишатися у формі

Знаменитість успішно поєднує успішну модельну кар’єру з сімейної життям і вихованням дочки. У 2008 році вона вийшла заміж за фотографа Ігоря Вишнякова, з яким познайомилася будучи студенткою РДГУ, а у 2012 році у подружжя народилася донька, яку назвали Міа Айсис. Зіркова матуся не приховує спадкоємицю і часто ділиться чудовими сімейними кадрами.

© Instagram @sasha_pivovarova

На початку липня Саша порадувала численних шанувальників, офіційно заявивши в особистому блозі, що скоро знову стане мамою. Вона поділилася знімок в бікіні з помітно кругленьким черевом і навіть вступила в діалог з фанатами, повідомивши, що її дочка Міа дуже схвильована тим фактом, що скоро стане сестричкою, і з нетерпінням чекає появи малюка на світ. Єдине, що поки залишилось в секреті — стать майбутньої дитини.

© Instagram @sasha_pivovarova

У ці вихідні модель поділилася зворушливим кадром, на якому видно її підріс животик. Захоплені шанувальники поспішають залишити їй щирі компліменти і бажають спокійною вагітності і легких пологів.

© Instagram @sasha_pivovarova

Читайте також:44-річна екс-дружина Марата Башарова продемонструвала кругленький животик

Відомо, що Саша разом з чоловіком та донькою зараз живуть Нью-Йорку, в районі Уільямсбург. Але, за словами знаменитості, вона не забула рідне місто і по можливості намагається частіше відвідувати рідних та друзів у Москві.

Я народилася і виросла в Москві. І дуже люблю своє місто! У мене багато світлих спогадів з дитинства, пов’язаних з поїздками до бабусь в Підмосков’ї, з довгими прогулянками по лісі, з незвичайно красивою природою, — розповіла вона в інтерв’ю журналу Hello.

До речі, у 2009 році Саша Пивоварова та Ігор Вишняков взяли участь у фотосесії для журналу Vogue і повторили свої шлюбні клятви. Друге весілля відобразив відомий фотохудожник Артур Элгорт. Модель продемонструвала кілька фантазійний весільних нарядів і захопила шанувальників оригінальними головними уборами і букетом нареченої, який складався зі свіжих конвалій.

© spletnik.ru

Читайте також:Весільний комбінезон, наречена без тіари: як пройшло весілля онука Грейс Келлі

Про моделі також відомо, що вона захоплюється малюванням. Знаменитість неодноразово зізнавалася, що всюди носить із собою альбом та олівці, а на початку 2018 року вона стала героїнею рекламної кампанії Dior, присвяченій жінок у мистецтві, а також презентувала особисту виставку своїх робіт.

Ми — матері, супермоделі, художниці, дизайнери, хто завгодно, ким нам захочеться бути. Світ зараз такий різноманітний. Як мати, я бачу ці зміни, і вони чудові. З’являється все більше можливостей для наших дочок, для наступного покоління, — впевнена Пивоварова.

Фото на анонс: Instagram @sasha_pivovarova