Малюк у грудях: Аманда Сейфрід показала фото з донькою з пологового будинку

684

33-річна Аманда Сейфрід не з тих, хто афішує особисте життя. Актриса воліє тримати журналістів на відстані і лише зрідка публікує в соцмережах сімейні фото.

Оберігає Аманда від підвищеної уваги і свою дворічну дочку Ніну. Однак іноді шанувальникам все-таки вдається побачити дівчинку. Так, у своєму особистому блозі актриса опублікувала знімок з донькою, коли та була зовсім ще крихітна. Скоріше за все, цей кадр був зроблений в пологовому будинку.

З сестрою в мій улюблений день, – написала Аманда під фото.

© Instagram @mingey

Шанувальники не змогли пройти повз такої зворушливої фотографії. У коментарях до неї вони написали:

Аманда, я люблю це фото. Який чудовий момент між вами трьома.

Я не знала, що в тебе дитина! Таке солодке фото.

Грудне вигодовування – це так неймовірно мило.

© Instagram @mingey

Раніше в інтерв’ю зарубіжному Elle актриса розповіла, як материнство позначилося на її життєвих орієнтирах. Тепер, за словами зірки, вона стала більш серйозно ставитися до індустрії розваг:

© Instagram @mingey

Я відчуваю, що зараз, коли у мене є донька, що без сумніву несу за неї відповідальність. Ось що я вивчила, завівши дитини: не сприймай все близько до серця, тому що це марна трата часу.

© Instagram @mingey

Нагадаємо, що Аманда Сейфрід виховує спадкоємицю разом з чоловіком Томасом Садоски. познайомилися на знімальному майданчику фільму «Останнє слово», і на початку 2016 року почали зустрічатися. У вересні того ж року пара розповіла про свої заручини, а навесні 2017-го зіграли таємну весілля. Незабаром після урочистості у закоханих народилася дитина.

Фото на анонс: особистий блог зірки