Малюк №2: Анастасія Решетова розповіла, коли їй народжувати

676

23-річна Анастасія Решетова буквально днями розсекретила своє цікаве положення. Вона та батько її майбутньої дитини, популярний виконавець та продюсер Тіматі, офіційно оголосили про вагітності у своїх блогах.

Читайте також:Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками

© Instagram @volkonskaya.reshetova, @timatiofficial

Більше фото:Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками

Чутки про те, що Решетова вагітна, з’явилися ще в минулому році, проте зоряна пара до цього часу вважала за краще зберігати мовчання і ніяк не коментувала їх. Секрет розкрила близька подруга Анастасії — співачка Ханна.

Наприкінці травня вона натякнула, що скоро Тіматі та Анастасії знадобиться дитяча коляска. Причому обіцяла, що передасть їй ту саму, яку свого часу віддала іншій своїй подрузі — співачку Нюшу. А та, в свою чергу, передарувала її Вікторія Лопирьова.

© Instagram @offi_hanna, @nyusha_nyusha

А сьогодні Решетова опублікувала в особистому блозі перше вагітний селфи, розповіла, коли їй народжувати, а також зізналася, що стать дитини вони з Тіматі розкриють, лише коли він народиться.

Раніше думала що в цей період доведеться ходити в мішкуватому одязі, у взутті строго без каблука, ніякого макіяжу, так і в цілому мені буде не до зовнішнього вигляду) Але термін і живіт поки ще не найбільші, різкий стрибок зростання почнеться ось-ось. Дитину мені носити ще ціле літо. Подивимося як буде далі, а поки що все навпаки. Хочеться бути красивою, стежити за собою, харчуванням і навіть своїми думками. Природно, я з вами поділюся багатьма подробицями, адже мені є що розповісти про там як все починалося і як протікає на даний момент, але от про стать дитини не питайте))) За фактом розповімо! — пообіцяла майбутня матуся.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Шанувальники прийшли в захват від посади Анастасії і залишають їй теплі побажання і компліменти. А також по формі живота намагаються визначити стать майбутнього малюка.

Дуже красива! Вам до лиця бути вагітною)

Дай бог вам з малюком здоров’я і щастя!!!

Ви така красива і будете найшикарнішому мамою! Животик такий акуратний — дівчинка!

Я як мама двох хлопчиків кажу, буде пацан!

До речі, мама Тіматі, Симона Яківна, щаслива, що скоро знову стане бабусею. На честь цієї радісної події вона оголосила в особистому блозі конкурс на краще ім’я для майбутнього малюка:

«Хлопчик, чи дівчинка?» За моїми прогнозами це питання буде займати паблики і уми всього прогресивного людства приблизно до кінця тижня. 🙈

А тепер оголошую конкурс на краще жіноче і чоловіче ім’я. Ви дуже допоможете молодим батькам, тільки чур не забувати, що воно повинно поєднуватися з прізвищем та по батькові. 😉

Поехалиииии!!!

© Instagram @simona280

Шанувальники запропонували безліч цікавих варіантів, серед яких найпопулярнішими виявилися: жіночі Амелія і Аміна і чоловічі Давид і Дамір.

Читайте також:Мія, Елвіс, Аріанна: незвичайні імена зіркових дітей

Нагадаємо, що для Анастасії Решетовой це перша дитина, а у Тіматі підростає чарівна 5-річна дочка Аліса, яка народилася у відносинах репера і моделі Олени Шишковой. Колишні кохані зуміли залишитися в прекрасних стосунках заради доньки. Більш того, відомо, що Олена дружить з новою обраницею Тіматі.

Співак, незважаючи на щільний графік, намагається кожну вільну хвилину приділити Алісі. Вони часто їздять разом у відпустку, разом займаються екстремальними видами спорту. Наприклад, минулого літа літали на флайборде, освоїли серфінг і запускав паперового змія.

© Instagram @timatiofficial
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova