Оголена краса: Юлія Ковальчук опублікувала незвичайні знімки без макіяжу

972

36-річна Юлія Ковальчук – не з тих артистів, хто часто вивертає душу навиворіт і ділиться подробицями особистого життя. Разом з чоловіком Олексієм Чумаковим вона виховує доньку Амелію. Обличчя дитини музиканти приховують і практично не діляться фотографіями малятка в соцмережах. Юлія більше воліє розповідати про себе.

Вчора вона поділилася кадрами чуттєвій фотосесії, де постала без грама косметики і розкрила деякі подробиці про себе.

Це цікаво:9 зірок, які впевнено почувають себе без макіяжу

© Instagram @juliakovalchuk

В дитинстві я мріяла стати артисткою і патологоанатомом. В моїх кишенях зазвичай лежить посадковий квиток. Мій ідеальний день – це день з родиною. Моє натхнення – любов. Найбільший кайф для мене знати, що всі близькі здорові. Я червонію, коли мене хвалять. Якщо б мені запропонували поїхати на три тижні на безлюдний острів з трьома речами я б взяла з собою, ніж, блок сірників, і воду, – написала артистка.

© Instagram @juliakovalchuk

У розмові з шанувальниками Юлія також зазначила, що переломним моментом у її житті був переїзд до Москви. Вона поступила в Університет культури і мистецтв.

Як я справляюся з невдачею? Багато аналізую, що я зробила не так і намагаюся в наступний раз бути трішки мудрішими і предусмотрительней. Найсильніша якість в мені – це терпимість і працездатність. Свобода для мене – це моя нинішня життя. Можливість творити, працювати і жити у власному режимі, – додала Ковальчук.

© Instagram @juliakovalchuk

Артистка розповіла і про те, що почала працювати вже у віці 15 років, а через 2 роки вже брала участь у фотосесії у складі танцювального колективу «Ритми планети», потім в її житті з’явилися «Блискучі».

Коли я вперше побачила себе по телевізору, я не вірила, що все це відбувається зі мною. Тоді мені було 18 років і це було моє перше виступ в «Блестящих» на Пісні року, — згадує вона.

Інтернет-користувачі захоплювалися силою духу зірки і її зовнішністю:

А ще, Юлечка, у вас дівчача посмішка — відкрита, щира і безпосередня!!!

Ого! Несподівано. Такі фотографії відкривають щось нове в людях. Зовсім тут інша

Дуже щире фото. Вам треба в кіно

© Instagram @juliakovalchuk

Нагадаємо, що Юлія Ковальчук вийшла заміж за Олексія Чумакова в 2013 році. 12 жовтня артистка народила доньку, яку назвала Амелієй. В одному з інтерв’ю зірка розповіла, що це ім’я прийшло їй у сні:

Це ім’я мені приснилося, коли донька була ще зовсім-зовсім крихітною точечкой в моєму животі. І підлога ще не був відомий. Я прокинулася і сказала Льоші: «Слухай, милий, я її бачила. Це дівчинка. Її звуть Амелія.

Читайте також:

  • Мамі до пояса: Юлія Ковальчук опублікувала фото з підрослими донькою
  • Юлія Ковальчук розповіла, як їй вдається залишатися у формі
  • З танцем по життю: Юлія Ковальчук розповіла, як знімалася в кліпі на 5-му місяці вагітності
Фото на анонс: Instagram @juliakovalchuk