Найпотаємніше: Ірена Понарошку показала унікальне фото з пологів

1102

Ірена Понарошку активно веде свій особистий мікроблог. Передплатники телеведучої з цікавістю читають її пости про дітей, правильному харчуванні, освіті, адже вона регулярно розповідає про те, що цікаво молодим матусям. І це зрозуміло, адже зараз телеведуча знову занурена в догляд за немовлям. Нагадаємо, в жовтні минулого року Ірена та її чоловік Олександр Глухов стали батьками вдруге: на світ з’явився їхній другий син, якого назвали Теодор. Також у неї з чоловіком підростає восьмирічний Серафим.

Не так давно вона у своєму особистому блозі поділилася рідкісним знімком з усіма улюбленими чоловіками, причому на радість шанувальникам телеведуча не стала повністю приховувати обличчя молодшого сина.

© Instagram @irenaponaroshku

А сьогодні Ірена вирішила влаштувати рубрику «Питання-відповідь» у своєму особистому блозі і виклала унікальне фото, зроблене під час пологів.

© Instagram @irenaponaroshku

Вона також опублікувала зворушливий знімок зі своїм спадкоємцем, який лежить у неї на грудях.

© Instagram @irenaponaroshku

Крім того, молода мама розповіла, що вони з чоловіком вже ввели прикорм Тео і вже дають малюкові всі овочі, майже всі фрукти, ягоди, гречку, вівсянку, сир, йогурт і кефір.

© Instagram @irenaponaroshku

Кількома днями раніше зіркова матуся поділилася з шанувальниками ще одним особистим кадром з «молочної» фотосесії, в яких часто беруть участь жінки під час вагітності.

Ирена Понарошку © Instagram @irenaponaroshku

Подруга телеведучої, модель і двічі мама Олена Куецкая іронічно прокоментувала кадр:

Кодова назва таких замачиваний вагітних дівчат в середовищі фотографів: Суп з вагітною

Нагадаємо, Ірена Понарошку разом із сім’єю живе в Таїланді взимку. У своїх постах телеведуча називає це комфортне містечко «Бесколготия». Зазначимо, молода мама не перший рік воліє «зимувати» в теплій країні. А в Москву сімейство повертається влітку.

Передплатники Ірени не раз задавали питання: як влаштована навчання у її старшого спадкоємця? Вона розповіла про це на своїй сторінці:

Виявилося, достатньо домовитися з адміністрацією школи і отримати завдання від вчителів на період зимівлі, – пояснила Ірена Понарошку. – Після повернення Серафим разом з усім своїм класом буде проходити атестацію 📝📚

Деякі школи можуть НЕ відпустити вас на зимівлю – все залежить від гнучкості директора та статуту навчального закладу. #СерафимСаныч вчиться в маленькій приватній школі і у нас з цим проблем не виникло. А ось із сусідньої приватної школи, яку ми теж колись розглядали, нас відпускати були не готові навіть на місяць 🤷🏻♀️

Що стосується державних шкіл, то з нами три роки поспіль їздила донька нашої няні, яка навчалася у початкових класах звичайної школи Московської області. Вони просто писали заяву директору, і їх теж відпускали без проблем 🐚🌊

На уроки ми витрачаємо в день близько 2-3 годин, займаємося самі.

© Instagram @irenaponaroshku
Фото на анонс: Instagram @irenaponaroshku