Мама, тато, дочка і син: Юлія Меньшова поділилася особливим кадром з родиною

919

Юлія Меньшова — актриса, телеведуча, щаслива мама і дружина. Юлія з гідністю продовжує династію, яку почали її батьки: відома актриса Віра Алентова і кінорежисер і лауреат кінопремії «Оскар» Володимир Меньшов.

Зі своїм чоловіком — актором Ігорем Гордін — вона познайомилася в 1995 році, і з тих пір вони пережили багато, в тому числі і криза у відносинах, однак любов допомогла їм подолати. Зараз зоряна пара виховує двох дітей — сина Андрія (21) і дочка Таїсію (15).

У своєму особистому блозі Юлія рідних не приховує, але показує їх не так часто, як хотілося б прихильникам. Однак якщо сім’я їде в подорож, зіркова мама завжди ділиться з шанувальниками теплими фотографіями з відпустки.

© Instagram @juliavmenshova

Ось і зараз Меньшова зі своїми рідними вирушила у велику подорож, яке, як вона зізналася, вся родина планувала цілих 20 років:

Коротше, ми в Америці.

У подорожі, яке планувалося, практично, … 20 років 🤦🏼♀️👀

Летіти на інший континент 🌎на короткий термін нам завжди здавалося дивною витівкою. Якщо вже їхати, так — затриматися і досліджувати всі закутки. Але поки діти були маленькими, вирушати з ними в таку тривалу і виснажливу поїздку теж не здавалося розумним. Але вже якщо отримувати враження — так всією сім’єю, окремо не цікаво. Загалом, ми роками досліджували Європу і вичікували слушного моменту, щоб всі обставини зійшлися найкращим чином. І дочекалися! Син закінчив інститут, дочка 9 клас, а ми розгребли наші графіки так, щоб ніщо не завадило нам прокотитися з вітерцем майже через всю Америку за 21 день ( «чи є у вас план, містер Фікс?» 😂) Ну і починаємо з Нью-Йорка. Звідки ж ще!

Вражень маса. «Місто контрастів» відразу ж дав знати про свій характер, півдня спалюючи сонцем ( +32), і затока тотальним зливою у другій половині дня. Але враженням ні те, ні інше не завадило! Слідкуйте за сториз.

#америказа21день

#утиныесемейныеистории

© Instagram @juliavmenshova

Шанувальники побажали сім’ї прекрасного відпочинку і залишили безліч теплих коментарів під постом:

Просто супер! Завжди знала, що ви самі справжні, класні, веселі, дружні 🔥🔥🔥🔥всього самого чудового вам!!!

Ласкаво просимо 🇺🇸гарного відпочинку вам!

Треба було бабусю з дідусем захопити 😁

Запорука щастя цієї прекрасної сім’ї — в їх традиціях. Телеведуча нещодавно розповіла про одну з них:

Ми збираємося на дні народження всіх членів нашої сім’ї. І на Новий рік. Обов’язково. І, звичайно ж, ходимо на прем’єри до того, у кого вона трапилася. Ну а в моїй родині ми ще й намагаємося щороку викроїти час на спільний відпочинок і подорожі. І це найбільше щастя для мене.

© Instagram @juliavmenshova

До речі, Юлія з гордістю говорить про спадкоємців: Андрій в цьому році закінчив акторський факультет Школи-студії МХАТ і збирається продовжувати навчання на режисерських курсах, а Таїсія поки вчиться в школі і ще не визначилася з майбутньою професією. Меньшова зізнається, що вони з чоловіком ніяк не впливали на вибір своїх дітей, але завжди підтримували їх захоплення та інтерес до чогось нового.

Фото на анонс: Instagram @juliavmenshova