Мамина копія: Анастасія Шубская вперше показала обличчя сина після хрестин

850

Рівно рік тому на світ з’явився первісток Анастасії Шубской і Олександра Овечкіна — маленький Сергійко. Нагадаємо, що сина назвали на честь старшого брата Овечкіна, який загинув в аварії.

Читайте також:Все в сірому: Анастасія Шубская показала family look з сімейного вечора

Близько тижня тому пара хрестила малюка, але не показала жодного знімка з таїнства. І сьогодні, на честь першого дня народження Сергія, молода мама нарешті поділилася фотографією їх маленької, але дуже щасливою сім’ї. І тепер ми можемо розгледіти спадкоємця Олександра Овечкіна!

З днем народження , наш улюблений хлопчик! Рости самим здоровим і щасливим! Спасибі, що вибрав нас своїми батьками! — підписала кадр Анастасія.

З днем народження наш малюк! ми з мамою тебе дуже сильно любимо, ти наше щастя! будь самим щасливим,здоровим! а ми з мамуликом завжди будемо поруч! ❤️❤️❤️ — привітав сина Олександр.

© Instagram @nastyashubskaya

Хлопчик — копія своєї мами, дочки актриси Віри Глаголєвої. Тому, думаємо, він виросте справжнім красенем, адже вся велика родина Шубской володіє «геном краси».

© Instagram @nastyashubskaya, @anahapetova

Захоплені шанувальники поспішають привітати зоряного спадкоємця і залишають добрі побажання всьому дружньому сімейства Овечкіних-Шубских:

З Днем народження, Сергій Олександрович!!!! Рости великий і сильний на радість батькам!!!

Який чудовий малюк! Мамин син! Всього тобі самого хорошого і доброго!

Надзвичайно гарна родина! З днем народження, малюк!💕Копія мама!

Читайте також:Олександр Овечкін зробив маленьким шанувальникам подарунки і став героєм Мережі

Крім того, старша сестра Анастасія, Анна, зворушливо привітала улюбленого племінника, опублікувавши чудовий спільний кадр.

Цей #суперпарень мій племінник і великий друг!І сьогодні у нього справжнє свято! Сьогодні йому виповнюється РІК🤩 УРА!!!!!!!!З Днем Народження, коханий Сергій Олександрович 🎂Так здорово, що ти у нас є❤️ — написала Анна.

© Instagram @anahapetova

Привітала свого двоюрідного брата і Поліна Сімачова:

З днем народження мій молодший братик💙 Я тебе дуже люблю, ти чудовий, — написала Поліна.

© Instagram @polushka2006

Нагадаємо, що Анастасія Шубская і Олександр Овечкін познайомилися в 2008 році на Олімпіаді в Пекіні, але тоді лише обмінялися телефонами і не бачилися ще кілька років. Пізніше, за словами Анастасії, Олександр знайшов її в соцмережах і спілкування відновилося з новою силою. Їх весілля відбулося в серпні 2016 року і на торжество зібралися рідні і близькі друзі пари. Свято любові пройшов у підмосковній садибі Маєндорф.До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю Анастасія розповіла цікаву історію про те, як коханий зробив їй пропозицію.

Це було саме пропозицію, все як треба. До речі, це дуже кумедна історія. Я була в душі, і раптом Саша мені стукає в двері. Я кричу: «Я в душі!» а він продовжує стукати. Тут я, звичайно, зла, в милі, загорнута в рушник, виходжу. А Саша стоїть на одному коліні з кільцем. Це було дуже несподівано.

© Instagram @nastyashubskaya
Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya