Мамина радість: 4-річний син Вікторії Макарской зростає її копією

983

Сім’я Макарских зараз відпочиває в Криму. Дружина знаменитого артиста не дуже активно ділиться знімками з берега Чорного моря. Однак було фото, яке порадувало передплатників зіркової пари.

Читайте також:«Якщо б не свекруха, я б не вийшла заміж за Антона»: Вікторія Макарська відверто розповіла про сімейне життя

На ній 4-річний Ваня позує на тлі заходу. Сонячна доріжка біжить по морській гладі прямо до малюка. Вийшов атмосферне річний знімок. Чим старше стає синочок Вікторії і Антона Макарских, тим більше він схожий на свою знамениту маму. У хлопчика такі ж чуттєві губи, ніс і підборіддя. А от очі в нього татові.

© Instagram @makarskie

Нагадаємо, раніше батьки хлопчика розповідали про сина:

У нас чіткий розподіл! Маша – батькова дочка, а Ваня – мамин синочок. (Антон Макарський)

Такий маленький, дуже добрий дядько, який, як правило, всім завжди задоволений і позитивно налаштований. (Вікторія Макарська)

© Instagram @makarskie

Вікторія перш ділилася архівних знімком дружина і тоді припустила:

Якби Іванко народився брюнетом з чорними бровами, по-моєму, був би копією папи.

Детальніше:Одна особа з сином: Вікторія Макарська показала дитячі фото чоловіка

Зазначимо, Іванко росте працьовитим хлопцем. Серед іграшок є копії цих інструментів. Приміром, коли хлопчик разом з батьками і сестрою Машею відпочиває в Ізраїлі, де живе мама Антона Макарського, там він трудиться в цій майстерні. За словами Вікторії, син там пиляє, забиває цвяхи і навіть користується дрилем. А все тому, що задумав побудувати справжній дім!

Фото на анонс: Instagram @makarskie