«Ранкова імпровізація»: Ігор Ніколаєв показав музичні заняття з 4-річною донькою

420

У 2015 році у Ігоря Ніколаєва народилася друга дочка. Малятко йому подарувала дружина Юлія Проскурякова, яка молодша за нього на 22 роки. Дівчинку назвали Веронікою, і вона була для пари довгоочікуваної: адже кілька років артисти не могли обзавестися спільними дітьми. Не дивно, що зіркові батьки душі не чують у своїй спадкоємиці і регулярно діляться в соцмережах милими фото і відео з її участю.

© Instagram @uliaveronika

Вероніка росте дуже тямущим і різнобічним дитиною. В свої 4 роки вона вже говорить по-англійськи. Щоб дівчинка швидше вивчала іноземну мову Юлія та Ігор навіть взяли для неї няню-іноземку, для якої англійська – рідна мова.

Самі в шоці😃😜 але наша дитина в 1 рік 7 місяців вже знає майже весь англійський алфавіт…☝🏻 і як личить справжній дівчинці) в кінці відео вона так мило, по-дівочому, засоромилась😍 кохаю❤️ не можу….Донечко! Лише б ти завжди нас радувала і головне будь завжди здоровою і щасливою, будь краще за нас, розумніші і талановитіші!!! – писала Юлія у своєму особистому блозі кілька років тому.

Читайте також:Маленька помічниця: Ігор Ніколаєв показав, як дочка доглядає за садом

Велике місце в житті дитини також займає музика. Батьки намагаються навчити Вероніку цій майстерності і передати всі свої знання. Раніше Миколаїв ділився з шанувальниками відео, де дівчинка співає пісню батька «Таксі, таксі», а тепер опублікував ще один «музичний» ролик. В кадрі маестро сидить за роялем, а Вероніка дме в свисток.

Ранкова імпровізація «П’ЄСА ДЛЯ ФОРТЕПІАНО І СВИСТУЛЬКИ» Всіх з добрим ранком!) – підписав ролик Миколаїв.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Nov 19, 2019 at 9:01pm PST

Шанувальники прийшли в захват після перегляду відео:

Яка ж вона у вас веселенька.

СУПЕР! Молодці! З добрим ранком і хорошим днем!

Чудовий дует!! Милота

Коли тато композитор

Майбутня зірочка 👌👌👌👌👌❤️❤️❤️❤️❤️ Гарного дня вам, чудового настрою💖💖💖💖💖

Читайте також:Рідкісний кадр: Ігор Ніколаєв показав фото з хрестин доньки

Нагадаємо, що у Ігоря Ніколаєва є і друга дочка Юлія. В кінці жовтня їй виповнився 41 рік. Дівчина живе в США, і зоряний батько зі своєю сім’єю часто відвідує спадкоємицю. До речі, Юлія знайшла спільну мову з Проскуряковою. Фолловери не раз відзначали, що дочка Миколаєва і його дружина дуже схожі зовні.

© Instagram @uliaveronika
Фото на анонс: Instagram @uliaveronika, @zvezdnaya.life