Мамин або татів? Анастасія Решетова розповіла про колір очей новонародженого сина

1206

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, нещодавно поділилися чудовою новиною про народження дитини.

Зараз Анастасія продовжує ділитися новинами з шанувальниками і розповідати про те, як проходять будні. Нещодавно вона виклала фото зі своїм спадкоємцем і поділилася думками з приводу материнства, а також розповіла, як відчуває себе в новому статусі – матусі:

Чи є життя після пологів? Так, однозначно. І вона схожа на сон, в прямому сенсі слова))) Цілодобова розважальна програма «погодувати-поміняти підгузник» не дає розслабитися 🤪Через тиждень у новому статусі мами я трохи прийшла до тями і почала помічати своє відображення в дзеркалі. Не можу сказати, що воно мене радує, але те, що я про нього згадала — вже добре. Ще в вагітність я налаштовувалася на те, що максимально буду намагатися все робити сама і поки не здаю позицій. Але часом мені здається, що моя нервова система змінилася з точністю на навпаки порівняно з періодом вагітності бо, незважаючи на втому, я не завжди можу заснути, навіть, коли є така можливість. Як тільки голова торкається подушки і я починаю занурюватися в сон, мені починає здаватися, що малюк плаче, чи дихає не так, як до цього 😅🤦🏾♀️ Зараз я розумію як важлива підтримка і допомога у родині, коли мене підбадьорюють, дають поради, допомагають і обіцяють, що скоро все налагодиться і стане легше. Хтось сказав, що в середньому «період зомбі» триває кілька місяців, а потім звикаєш)) найголовніше, що я зараз максимально занурена в процес турботи про синочка і це важливіше всіх інших незручностей 🙏🏽

А днями молода матуся вирішила розповісти шанувальникам про свій режим, зазначивши, що синочок навіть дає їй поспати повноцінні 7 годин:

Ще коли була в положенні з характерною недовірливістю для дівчат в цей період , я була впевнена що після пологів мені не уникнути так званого «baby blues» — синдрому сумною мами 🤪 Було щось схоже в перший день після виписки, але ця нудьга була зовсім недовгою. Синові вже два тижні і всі ці дні я поринаю в процес материнства з головою і величезним задоволенням. Чого варті лише ті моменти, коли малюк притискається до маминих грудей, розглядає тебе , намагаючись посміхнутися або просто коли сидиш і вдивляєшся в кожен миллиметрик своєї дитини, розчулюючись і не вірячи що він у тебе такий класний)))) Да, буває він не хоче засинати вночі, але в основному все-таки спить і навіть може проспати без молочка від 5 до 7 годин. Погодьтеся, для немовляти це дуже пристойний перерву)) Ну і для мене відмінний шанс отримати якомога більше годин дорогоцінного непрерванного сну)

Думаю, що нам потрібно кілька тижнів ( може й місяців 🤷🏽♀️) і я повноцінно настрою всі наші процеси , а синочок більш менш збудує собі свій режим. Адже немає нічого зручніше ніж режимні дітки )))

© Instagram @simona280

Виявляється, що малюк дає мамі спати, тому що вона його сповиває. І вчора у себе на сторінці молода матуся поставила шанувальникам питання: сповивають вони своїх діток? Читачі особистого блогу Решетовой розділилися практично порівну.

Instagram @volkonskaya.reshetova

А сьогодні Анастасія розповіла, що у малюка вже з’явився пігмент — очі у нього явно будуть карими, як у тата.

Так як у більшості немовлят перші тижні або навіть місяці життя очі зазвичай сіро-блакитного кольору, у мене була надія на те, що очі у сина будуть мамині)) Але буквально на днях почав проявлятися істинний карий пігмент) Так що ми брюнетами з блакитними очима вже точно не будемо, адже карий або чорний колір очей як правило доминантны)) А взагалі, розподіл генів — дивовижне явище.. Так цікаво буде спостерігати як в Ратмире будуть проглядатися наші риси. Відчуваю, що суперечок на тему схожості нам точно не уникнути 😁 Розкажіть про цікаві випадки розподілу генетичних особливостей у ваших діток? Чи бувало таке що в обох батьків з чорними волоссям народжувалися блондини, наприклад?)

Instagram @volkonskaya.reshetova

Шанувальники жваво відреагували на посаду і залишили свої історії:

У дочі до року були зелені ) чоловік так щасливий був))))потім після року як у мене карі стали 😂🙈

Так у нас блондин кароокий )))) коли він народився були сірі очі , так сподівалася, що так і залишаться але немає(

У мене очі зелені, у тата карі 😄 всі діти кароокі 🤷🏽♀️

До речі, у дочки Тіматі, народженої у відносинах з моделлю Оленою Шишковой Аліси — теж карі очі. Хоча колір волосся дівчинка взяла від мами-блондинки.

Instagram @simona280
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova