Мамин синок: Енріке Іглесіас показав фото з сином, який все більше схожий на Анну Курнікову

1908

44-річний Енріке Іглесіас, син знаменитого іспанського співака Хуліо Іглесіаса, з гідністю продовжує музичну династію. У нього мільйони відданих фанатів по всьому світу, але найбільше його люблять в Росії, адже співак вже другий десяток років полягає в міцних і щасливих відносинах з російською тенісисткою – 38-річною Анною Курніковою.

У грудні 2017 році на світ з’явилися чудові — близнята Люсі і Ніколас. І хоча зіркова пара довгий час приховувала не лише подробиці, але і сам факт вагітності Анни. Як тільки малюки з’явилися на світ, щасливі батьки не змогли не поділиться цією чудовою новиною.

© Instagram @irina_puts, @mother_kiss, @annakournikova

Нещодавно Енріке порадував шанувальників забавним відео, на якому він грає з маленькою Ніколасом і намагається навчити його першими словами.

Серйозна розмова 😂😜😬, — з гумором підписав пост співак.

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Apr 6, 2019 at 9:47am PDT

Захоплені шанувальники подякували улюбленого співака за зворушливе і одночасно веселе сімейне відео і відзначили, наскільки малюк схожий на свою знамениту маму: у нього такі ж світлі волосся і величезні блакитні очі.

Вчора співак виклав нове фото: малюк росте й усе більше стає копією Курнікової! А сам батько іронізує над цим схожістю:

Я думаю, що у нього є мої гени 😉#моярусскаяфрикаделька, – підписав він.

© Instagram @enriqueiglesias

Шанувальники, втім, не сумніваються, що малюк –справжній мамин синок.

вилитий Анюта)

хлопчисько копія Анна! Тут і перевіряти нічого 😊

російську породу не перекриєш навіть іспанської спритністю 😂

Сын Анны Курниковой - копия мамы© Depositphotos, Instagram @enriqueiglesias

Нещодавно в особистому блозі співака з’явилися кадри, на яких люблячий батько танцює зі своєю білявою спадкоємицею під веселу дитячу пісеньку:

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Sep 24, 2019 at 12:44pm PDT

Шанувальники артиста знають, що він – турботливий і трепетний батько, намагається кожну вільну хвилину провести зі своїми дітьми і навчити їх чому-небудь новому.

Нагадаємо, що Енріке Іглесіас і Анна Курнікова познайомилися в 2001 році на зйомках його кліпу, і між ними одразу проскочила іскра. З тих пір закохані не розлучаються.

Энрике Иглесиас и Анна Курникова© Depositphotos

Шанувальники мріють, що найближчим часом знаменитості нарешті одружаться, влаштувавши розкішне весілля. Іглесіас зізнається, що вірить в інститут шлюбу і хоче зіграти весілля зі своєю коханою, однак штамп у паспорті нічого не змінить в їх відносинах.

Фото на анонс: © © Depositphotos, Instagram @enriqueiglesias