Мамин син: Альбіна Джанабаєва поділилася рідкісним кадром

1214

40-річна Альбіна Джанабаєва і 54-річний Валерій Меладзе встигають не тільки радувати шанувальників своєю творчістю, але й виховувати двох синів: 15-річного Костянтина і 5-річного Луку. Фотографіями з дітьми екс-солістка групи «ВІА Гра» у своєму особистому блозі воліє не ділитися, хоча знімками з чоловіком вона іноді радує шанувальників.

© Instagram @albinadzhanabaeva

Не так давно в інтерв’ю журналу «ОК» Джанабаєва відверто розповіла про те, який у її синів характер:

Деяка стриманість у Кості, думаю, від мене. У жінок терпіння і вміння довго на чомусь зосереджуватися більше, ніж у чоловіків. Лука дуже рухомий активний хлопчик, і ви здивуєтеся, але в цьому я теж бачу себе. На Валеру хлопчики теж дуже схожі. Лука такий же енергійний, як тато в дитинстві, Костя захоплюється наукою і технікою, це теж від тата, – прокоментувала артистка.

А зараз зоряна сім’я перебуває на відпочинку в Європі, звідки Альбіна викладає барвисті знімки. На одній з фотографій в особистому блозі співачки відображена вона зі старшим нащадком.

15-й річний капітан ❤️!!! — підписала знімок артистка.

Instagram @albinadzhanabaeva

Прихильники залишилися в захваті від такого кадру, а багато відзначили, що син дуже схожий на Альбіну:

Який красунчик у вас син Альбіна👍, на вас дуже схожий, щасливим буде. 🤗❤️

Який Костя красивий. І на маму схожий, і на тата. І, судячи з ваших інтерв’ю, відео, дуже розумний. А це так круто!

Ніхто так не прикрашає жінку, як поруч сидить … синок! Красунчик🔥 ❤️

Альбіна зізнається, що в щільному гастрольному графіку вона завжди знаходить час на те, щоб просто поспілкуватися зі спадкоємцями, тому у них дуже хороші стосунки:

Зі мною не грали батьки. Вони мене, звичайно, любили, але всі були зайняті справами, роботою, проблемами, різними питаннями. Зараз я розумію, наскільки важлива спільна гра і як вона зближує батьків з дітьми, – поділилася зірка.

Альбина Джанабаева со старшим сыном© ok-magazine

Нагадаємо, що роман Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе почався більш 15 років тому. У 2004 році у них народилася перша спільна дитина, а через 10 років співачка подарувала своєму коханому другого сина. Також у Меладзе є діти від попереднього шлюбу: дочки Інга, Аріна і Софія.

Фото на анонс: особистий блог зірки.