Нас тепер троє: Каріна Разумовська розповіла про народження первістка

1552

36-річна зірка телесеріалу «Мажор» Каріна Разумовська вже близько десяти років щаслива у відносинах з підприємцем Єгором Бурдиным. А сьогодні актриса офіційно підтвердила, що вперше стала мамою і подарувала своєму обранцеві первістка:

Цю фотографію можна було б назвати : «вгадай, де чиї руки»… але немає😂 вона не про це .. Ми нарешті дочекалися, тепер в нашій сім’ї три особи. Малюк прибув у цей світ. Дякую всім за привітання.

© Instagram @karina_razum

Що найдивніше, про вагітність не підозрював ніхто з шанувальників артистки, і саме тому їх радість була ще сильніше:

Спочатку подумала, що це постановочне фото🤦 от Вас, Артистів, відразу і не зрозумієш 😄 Вітаю 🌺💫

Вітаємо!!! Уррраааа🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️

Ура! Ура! Каріна! Ви молодці!!!! Нехай малюк росте здоровим 💪🏽❤️

Те, що актриса не розсекретила своє цікаве положення відразу, не дивно – пара Каріни та Єгора дуже потайлива. Наприклад, весілля вони теж зіграли таємно, а на церемонії одруження були присутні тільки близькі. До речі, самі молодята відмовилися від пишного торжества і навіть від весільних нарядів – Карина виходила заміж у білій футболці та джинсах.

© Instagram @karina_razum

Варто відзначити, що роман закоханих розпочався ще в школі: майбутні актриса і бізнесмен вчилися в одному класі, проте в часи навчання в університеті пара розпалася. Тоді Карина і Єгор зв’язали себе узами шлюбу з іншими обранцями, однак не були щасливі. Нагадаємо, що першим чоловіком Карини Розумовської став актор Артем Карасьов.

В одному з інтерв’ю вона зізналася, що, незважаючи на невдалий досвід, не розчарувалася в інституті шлюбу:

Наше життя проходила надто емоційно і конфліктно. У кожного були свої «таргани», які заважали знайти спільну мову, і в підсумку стосунки просто себе вичерпали. Але я ні про що не шкодую, це був хороший досвід. Напевно, я цинік, тому що всі пережиті емоції використовую в роботі. Сварки, суперечки, з’ясування стосунків — все колись було складено в скарбничку і тепер застосовується в акторській професії.

Через довгі роки після розставання Бурдін і Разумовська знайшли один одного знову, після чого більше не розлучалися.

До речі, в одному з інтерв’ю, яке актриса дала кілька років тому, вона розповідала про плани на найближче майбутнє і вже зізнавалася, що хоче кількох дітей:

Хочеться вірити, що я буду затребуваною актрисою. Слава Богу, зараз з’являється все більше сценаріїв, головні герої яких — зрілі люди. Сподіваюся, я як і раніше буду служити в БДТ, грати цікаві різнопланові ролі. Мрію, щоб через десять років мій башковитий брат Сергійко став крутим програмістом. Він дуже розумний, я вірю, що його чекає велике майбутнє. Хочу, щоб батьки були живі-здорові і допомагали мені з моїми майбутніми дітьми. Сподіваюся, за наступні десять років я багато встигну.

© Instagram @karina_razum

Вітаємо прекрасну пару з народженням первістка!

Фото на анонс: Instagram @karina_razum