Мамі в скарбничку: ідеї бирок на дитячий одяг, які можна зробити своїми руками

1126

Мами купують одяг для своїх дітей одних і тих же магазинах. Тому в одну дитячу групу часто ходять відразу кілька малюків в однакових футболках або платтячках.

Щоб діти не плутали свій одяг, а дорослі могли без проблем розібратися, де чиї шорти, на одяг нашиваються або наклеюються бирки. Так батькам не доводиться сперечатися на тему «На нашій сорочці дірки не було!». Іменні бирки робляться на замовлення і бувають пришивними або у вигляді термонаклейок.

© Instagram @lavieblog, @anapogrebnyak, @_birki_vsem

Ми пропонуємо батькам 3 ідеї, як заощадити на бирках на дитячий одяг і при цьому не чекати їх виготовлення. Такі бірочки ви можете зробити самі без спеціальних пристосувань за лічені хвилини!

Бірочки на термотрансферного паперу

Якщо у вас є струменевий принтер, зробити красиві бірочки своїми руками — не проблема. У фоторедакторі переверніть дзеркально напис з ім’ям дитини і копирйуте її на всю поверхню області друку.

Важливо: краще всього на термотрансферний папір переносяться сублімаційні чорнило. Але їх настільки ж нескладно купити, як і саму папір. Якщо домовитися з подругами або іншими матусями з дитячої групи, то друк таких бирок для дитячого одягу буде коштувати набагато дешевше, ніж у фахівця. Та й чекати їх виготовлення не доведеться.

© Instagram @diana_scrap_shop

Нашивки з атласної стрічки з малюнком

У магазинах рукоділля зараз продається безліч атласних стрічок з принтами. Полуничка та інші ягоди, машинки, квіти, зірочки… Варіантів дуже багато. Все, що вам потрібно — нарізати стрічку смужками, обпалити краю, щоб вони не сипалися, і пришити до сорочки сина чи сукенки дочки.

Лайфхак: рекомендуємо вибирати той же малюнок, що і на дитячому шафці малюка. Так йому і вихователям буде простіше. Або ж можна прив’язати шматочок стрічки всередині дитячого шафки, щоб всім було зрозуміло, які бірочки на одязі у його маленького господаря.

© Instagram @upakui26
© Instagram @grandhobby

Забавні термонаклейки

Наприклад, з вишивкою. Вибирайте самі маленькі і прикрашайте ними кишеньки або куточки комірців. До речі, так вся садиковская одяг буде виглядати єдиним комплектом.

Лайфхак: можна вибрати як той же мотив, що на шафці у дитячому садку, так і героя улюбленого мультфільму або казки. І розповісти малюкові про те, що поки він у садочку, цей персонаж буде за ним доглядати та охороняти його до приходу батьків.

© Instagram @ko_lenkor_art

Вам сподобалися ці прості ідеї?

Фото на анонс: Depositphotos