«Мамі треба на роботу»: Поліна Гагаріна показала веселе відео з 2-річною донькою

1310

Поліна Гагаріна багато працює і при цьому намагається приділяти достоаточно часу своїм дітям — 11-річному синові Андрію від екс-чоловіка, актора Петра Кислова, і 2-річної доньки Мії від нинішнього чоловіка, фотографа Дмитра Ісхакова.

© Instagram @gagara1987

Артистка часто ділиться з шанувальниками знімками зі старшим сином, а ось молодшу Мію поки приховує від громадськості, публікуючи кадри, де особа малятка приховано або «обрізано» по пояс.

На цей раз співачка опублікувала у своєму особистому блозі кумедні ролики, в яких показала, як дочка проводжає її на роботу.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 21, 2019 at 5:57am PDT

Судячи з відео, малятко Мія не дуже любить відпускати мамау на роботу. Але змінює свою думку, коли Поліна пояснює їй, що йде заробляти гроші на її нові іграшки. Беремо на озброєння!

© Instagram @gagara1987

Поліна поки не показує обличчя дівчинки, але стверджує, що дочка – копія свого тата в дитинстві, а з вибухової характером більше схожа на неї.

Судячи по характеру, вона нам ще покаже кузькіну матір. У Мії швидкий розум, вона кмітлива, артистична і емоційна. Ну і звичайно, абсолютна дівчинка-дівчинка: ні одне дзеркало не залишається без уваги, – розповіла співачка.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 4, 2019 at 3:39am PDT

Нещодавно у себе на сторінці співачка виклала відео, в якому маля грає… з машинками. Мабуть, Мія любить автомобілі і дійсно росте дуже жвавою дівчинкою!

Читайте також:

  • Тренд літа: Жасмин, Поліна Гагаріна та інші зірки і їхні діти в солом’яних капелюхах
  • Віддає перевагу машинки: Поліна Гагаріна поділилася милим відео з донькою
  • Спортзал не потрібен: Поліна Гагаріна показала прості вправи для стрункості ніг
Фото на анонс: Instagram @gagara1987