Марія Кожевнікова розповіла про домашнє прізвисько молодшого сина

621

Марія Кожевнікова успішна не тільки у професії актриси, але і в материнстві. Вона — мама трьох чарівних хлопчиків; фото 5-річного Івана, 4-річного Максима та маленького Василька, якому скоро виповниться 2 роки, нерідко з’являються в її мікроблозі. Личко Васі, правда, багатодітна мама не показує, закриваючи його стікерами або фотографуючи зі спини.

© Instagram @mkozhevnikova

Сьогодні в особистому блозі актриси з’явилося фото з молодшим сином, в описі до якого вона розсекретила його домашні прізвиська:

Скоро у одній смачненької цукерки 😋 день народження! Готуємося 💪🏻 Вася, Василько, Василь, він же кудряш, він же булочка і мультяшка ❤️

© Instagram @mkozhevnikova

Шанувальники Марії та її улюблених хлопців не змогли пройти повз такої милої фотографії і залишили безліч коментарів, звернувши увагу на кучерики Васі:

Кучері в’ються в особи😻☺️люблю Васю молодця❤️

Тов мого смакоту теж Волошка звуть😍

Боже мій, кучері які!

Варто відзначити, що не тільки у синочка Марії є прізвиська. Не так давно Поліна Гагаріна розповідала, що її донька Мія придумала синові Андрію кумедні імена:

Мія називає брата відразу трьома іменами: «брадя Адися котя» — брат Андрійко-котя. Кричить: «Дожену!», і вони починають носитися по будинку. Грають в м’ячик, Андрій читає їй книжки. Бачу, що йому дійсно цікаво займатися з сестрою…

© Instagram @gagara1987

А от чоловік Ганни ХількевичАртур — називає свою дружину і улюблених дочок бубликами!

© Instagram @mr.ar4i

Нагадаємо, чоловік актриси Марії Кожевнікової — Євген Васильєв — особа не публічна. Його фото рідко з’являються в особистому блозі Марії, оскільки він не хоче піаритися за рахунок відомої дружини.

© Instagram @mkozhevnikova
Фото на анонс: особистий блог зірки.