Марія Миронова натякнула, де будуть проходити другі пологи

890

Марія Миронова — успішна актриса і щаслива мама, яка не раз розповідала, що пишається своїм дорослим сином – 27-річним Андрієм, названим на честь знаменитого діда. Зовсім скоро їй знову доведеться відчути радість материнства: нещодавно Марія поділилася фрагментом відео зі своєї відпустки, де чітко видно її кругленький животик.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 28, 2019 at 3:55am PDT

Більше Марія своє цікаве положення не приховує і з задоволенням розповідає шанувальникам нові факти про своє життя в особистому блозі:

Який же це дивний час в очікуванні нового життя🥰. Час тече так повільно, як в дитинстві. Ти хвилюєшся , переживаєш, хочеш поквапити, живеш у майбутньому. А потім в якийсь момент починаєш відчувати її, цю життя, вона вже тут і зараз , вона є, б’ється, хоча ще не народилася. І цей момент «тут і зараз» самий прекрасний і єдино справжній.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Вчора, наприклад, у себе на сторінці актриса недвозначно натякнула на те, що пологи будуть проходити не в Москві, а приблизно в Греції, де зараз і знаходиться Миронова зі своїм обранцем, чиє ім’я вона не розкриває. У відповідь на повідомлення шанувальниці «Машенька, здоров’я вам і щастя! Ви прекрасні!!! Чекаємо вас в Москві!» Марія написала:

🙌❤️ Бог дасть скоро і не одна)))

© Instagram @mariya_mironova_actress

Нагадаємо, раніше артистка розповідала, що важко переживала момент, коли її син Андрій подорослішав і покинув отчий дім. Однак знаменита мама подолала зневіру і зрозуміла одну важливу річ: виховувати його вже безглуздо, але необхідно весь час працювати над собою. Марія наголошувала, що головне, чого вона навчилася у сина – це розуміння, що потрібно відпустити і змусити себе перестати контролювати життя сина.

© Instagram @mariya_mironova_actress
Фото на анонс: Instagram @mariya_mironova_actress