Мама може: Ксенія Бородіна навчила дочку найпопулярнішою вуличної гри свого дитинства

550

Ксенія Бородіна в цьому році відзначила 4-ту річницю весілля з бізнесменом Курбаном Омаровим. Разом вони виховують чарівну Теона, якому в грудні виповниться 4 роки. Також у телеведучої є дочка від першого шлюбу, 10-річна Маруся. Зіркове подружжя із задоволенням діляться сімейними кадрами та новинами про своїх спадкоємицях.

© Instagram @borodylia

Про старшій доньці відомо, що вона добре вчиться в школі, вже кілька років вивчає англійську мову і серйозно захоплена художньою гімнастикою. Маруся виграє свої перші змагання і зіркова матуся дуже пишається донькою, хоча і не хоче, щоб вона пов’язала своє життя з професійним спортом.

© Instagram @borodylia

Молодша дочка Ксенії, Теона – справжня зірочка батьківських соцмереж. Відеоролики з її участю незмінно забавляють шанувальників і збирають сотні тисяч лайків і добрих коментарів. Малятко росте активної і любить різні витівки. Наприклад, в минулому році Тея експериментувала з маминою косметикою і заявляла, що стане прокуром, коли виросте. А нещодавно продемонструвала свою безстрашність татові незвичайним способом.

А сьогодні Курбан у сторіс свого особистого блогу показав забавну сімейну сценку, як Ксенія вчить маленьку Тею грати в популярну гру її дитинства – «класики». Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 11, 2019 at 11:15 PDT

Читайте також:Як у мами: Ксенія Бородіна показала кабріолет 3-річної Теоны

До речі, досі достеменно не відомо, хто і в якому році придумав цю веселу дитячу гру. Коріння гри сходять до стародавнього Риму і спочатку вона вважалася виключно хлоп’ячої. Є кілька варіантів проведення гри, але класичним вважається ось цей:

  • Расчерчивается ігрове поле у вигляді прямокутника з 10-ю квадратами.
  • Кожен гравець починає з того, що кидає битку або камінчик в перший квадрат.
  • Потім, стрибаючи на одній нозі, він штовхає ногою битку з першого квадрата у другій. І за нею перестрибує в наступний квадрат, переміщаючись з другого квадрата в третій і так далі.
  • «Класики» дуже корисні для дітей, адже вони добре розвивають окомір, координацію рухів і почуття рівноваги.

    Відомо, що Теона з минулого року відвідує дитячий садок і, за словами Ксенії, відмінно социализировалась. Дівчинка вивчає англійську і обожнює робити різні милі вироби для мами.

    © Instagram @borodylia

    А минулої осені Ксенія була в гостях у іншої зіркової матусі Регіни Тодоренко на зйомках її шоу «П’ятниця з Регіною». Бородіна із задоволенням розповіла про дочках і зізналася, що не хоче, щоб її спадкоємиці вчилися закордоном.

    Маруся і Теона будуть вчитися в Росії, ніяких престижних закордонних коледжів точно не буде, – заявила вона.

    Також Ксенія зізналася, що младшенька має досить непростий характер і впоратися з нею деколи буває складно. Тея, звичайно — батькова дочка і в’є з нього мотузки, а от мама намагається не давати їй спуску.

    © Instagram @borodylia
    Фото на анонс: Instagram @borodylia