Марія Порошина розповіла, як приходить у форму після пяте пологів

476

Популярна актриса і багатодітна мама Марія Порошина не перестає дивувати своїх шанувальників. У січні цього року вона стала мамою в п’ятий раз і народила сина, якого назвали Андрієм. Також Марія виховує чотирьох доньок: Поліну (23) від першого шлюбу з актором Гошею Куценко, Серафиму (13), Горпину (9) і Глафіру (3) від другого чоловіка Іллі Древнова. Про батька Андрія актриса воліє не говорити й досі не розкрила його ім’я.

Знаменитість рідко ділиться подробицями про особисте життя, хоча в її особистому блозі зрідка з’являються сімейні кадри з дітьми. Днями Марія дала перше велике інтерв’ю після народження Андрія і розповіла про піврічну малюка і про те, як старші дочки допомагають піклуватися про нього.

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

Крім зворушливих сімейних подробиць, актриса розкрила журналістам тижневика «7 днів» свої секрети швидкого приходу в форму після пологів, розповіла про своє харчування і поділилася лайфхаком, з допомогою якого пристосування вона тренується і вдома, і на гастролях.

Марія зізнається, що і цього разу не дозволила собі довгий декрет і вийшла на роботу через 2,5 місяці після народження сина. Однак на літо зіркова матуся вирішила взяти перерву і відмовилася від ролей в кіно на користь довгого сімейного відпустки на березі моря. Але канікули — не привід запускати себе, тому Марія працює над тим, щоб скоріше повернутися в допологову форму. За словами актриси, вона щодня робить зарядку: 15 хвилин елементарних вправ на прес, нахили і «планка». Також Порошина нагадує, що коли мама носить свого малюка на руках — це вже якась тренування, яка допомагає тримати в тонусі руки і ноги.

Будь-яку жінку в форму досить швидко повертає гранична зацікавленість — і в професійному, і в сімейній сфері. І потім, я досвідчена мама під час вагітності не їла «за двох». Наприклад, на гастролі я завжди беру спеціальні спортивні резиночки, з допомогою яких качаю руки і ноги. Вдома я зазвичай займаюся з іншими спортивними снарядами: з гантелями, спеціальними палицями. Але їх на гастролі не візьмеш. А резиночки — легкі й компактні.

Читайте також:Наймиліші гантелі: мами показали, як прийти у форму без спортзалу

Крім того, знаменита матуся розповіла, що відразу після народження малюка вона перейшла на правильне харчування. І підкреслила, що побудувала індивідуальний раціон з допомогою лікаря-дієтолога.

Обрала певну схему, як завжди, з дієтологом. Роблю хоча б один розвантажувальний день в тиждень. Або на овочах, або на гречці з огірками, або на кефірі.

Потрібно виходити з особливостей людини, з результатів аналізів. Ось кому-то можна їсти фрукти без обмеження, а мені не можна більше одного персика або однієї груші. Ще, напевно, важливо відзначити, що при всіх заняттях фітнесом і дієти жінка все-таки приходить в форму тільки через дев’ять місяців після пологів, це як мінімум. Виношування дитини змінює все тіло, всі органи, гормональний фон. Потім все стає на місце, але на це потрібен час, — переконана актриса.

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

До речі, не так давно ще одна зіркова матуся, Галина Юдашкіна, поділилася розповіддю про те, що тренується з допомогою резинок для силових вправ. Знаменитість вважає, що регулярна тренування з нею — відмінна прокачування сідниць і ніг.

Фото на анонс: Instagram @poroshinamariyamikhaylovna