Меган Маркл назвала улюблену дитячу книжку, яку обовязково прочитає синові

751

Після того, як американська актриса Меган Маркл стала частиною англійської королівської сім’ї, змінилося і її ставлення до преси. До декретної відпустки герцогиня Сассекская лише позувала на офіційних заходах і відповідала на питання журналістів, підготовлені за темами, які помічники вносили в її робочий графік.

А колись, будучи актрисою, Меган Маркл не раз ставала героїнею різних ток-шоу і з задоволенням спілкувалася з представниками засобів масової інформації. Наприклад, в Мережі виявили архівне бліц-інтерв’ю, на яке майбутня на той момент герцогиня Сассекская розповідала про те, яку зі своїх улюблених книг вона хотіла б прочитати своїй майбутній дитині.

Читайте також:Готуємо разом: 4 рецепти з кулінарної книги Меган Маркл

Меган Маркл тоді зізналася, що хітом для неї є притча американського письменника Шела Сілверстайна «Щедре дерево», вперше опублікована в 1964 році. Це неймовірно зворушлива історія про дружбу хлопчика і яблуні.

© магазин

В онлайн-опитуванні дітей, проведеному Національною асоціацією освіти в 1999-2000 роках, книга «Щедре дерево» займала 24 місце в ТОП-100. У 2012 році журнал Scholastic Parent & Child помістив цю історію на дев’яте місце у своєму переліку 100 найбільших книг для дітей.

Припустимо, що спочатку титулована матуся познайомить Арчі Харрісона з історією про ведмедика-ласуни, а коли малюк підросте, вони разом будуть читати «Щедре дерево».

© Instagram @sussexroyal

Як зазначають західні видання, ще до заміжжя, коли ведення свого Instagram-блогу, Меган Маркл визнавалася і в любові до іншої книги: Вінні-Пух в дитинстві був її улюбленим казковим персонажем.

Читайте також:Принц Гаррі приготував щедрий подарунок принца Луї

Символічно, що буквально в перші дні після свого народження первісток принца Гаррі і Меган Маркл виявився героєм мультфільму про Вінні-Пуха. Тривалість відео – 25 секунд. За задумом автора, старшого художника Disney Studios Кіма Раймонда, Вінні-Пух вирушає до новонародженому синові Сассексов з книжкою. Ведмежа долає найдовший шлях: йде крізь ліс, луг, перестрибує через струмок, потім поспішає по території Віндзорського замку. Фінальна сцена демонструє, як Меган Маркл і принц Гаррі читають своєму новонародженому сину казку про Вінні-Пуха, а знаменитий ведмедик сидить біля їхніх ніг на підлозі.

А які свої улюблені книги ви хотіли б прочитати дітям?

Фото на анонс: Instagram @baysidefamilydentistry_, @vivienleigh_story